KAJ O DOMENCINIH STORITVAH PRAVIJO NAŠI UPORABNIKI
OCENA 4,87 OD 5.​

Na podlagi 13.932 ocen naših uporabnikov.​

“Fleksibilnost in zanesljivost podjetij je v sodobnem času še kako pomembna in Domenca obe kvaliteti zagotovo ima.”
Katja Kraškovic
Gea College
“Že od začetka sodelovanja so se njihove storitve izkazale za res kvalitetne. Vedno so bili profesionalni in dosegljivi. Tudi takrat, ko smo zaradi širitve ponudbe bili primorani nadgraditi pakete, res ni bilo nobenega problema. Domenca, hvala lepa.”
Andraž Gavez
MojaČokolada.si
“Za naš prvi spletni event Informativa so nam predlagali Hiper gostovanje z LiteSpeed tehnologijo s katero smo bili izjemno zadovoljni. Z njihovo podporo, ustrežljivostjo in samo hitrostjo pa res presenečeni.”
Daša Kastelic
Proevent
“Pred novim letom sem ugotovil, da pri Domenci ponujajo tudi Hiper pakete, kateri naj bi bili tudi do 6x hitrejši. Na začetku nisem verjel, dokler paketa nisem sam preveril. Šele takrat sem ugotovil, da je zelo velika razlika v sami hitrosti.”
Mladen Jović
Zavarovalniška agencija 1ST
"Kako je Domenca rešila prvo slovensko online komedijo v živo... in kako se je na koncu izcimila?”
Komedija Optimisti

Priporočila in mnenja, ki smo jih prejeli na naš e-mail:

Ocena 5 od 5 na podlagi 641 ocen uporabnikov.

Hvala vam. Super ste. Vsec mi je bila vaša zavzetost v smislu ‘se tole pogledam ce je morda tukaj’ ko ste poizkušali rešiti še ko sva bila na telefonu. (Mitja S.)

Odlično, hitro in tudi v pomoč v zvezi s težavo, ki se ne tiče zgolj Domence. (Gašper K.)

Hvala, @domenca, za hitro posredovanje! Vir: Twitter, Val 202

Ko nam je zadnjič potekla domena in si s Telekomom nismo nikakor mogli pomagati kar nekaj dni, ste nam v sodelovanju z računalničarjem rešili problem. In to v rekordno kratkem času! Ob tej priložnosti bi se vam želela zahvaliti.
Tudi tokrat ste nam prišli naproti, in sicer glede roka plačila. Smo namreč proračunski porabniki in so roki plačila zakonsko predpisani. Kaj naj vam predlagam? Samo to, da ostanite še naprej tako učinkoviti. (Tatjana)

Rad bi zelo pohvalil ekipo Domenca, še posebej Nejca… do sedaj sem ga v 14ih dneh dvakrat potreboval in takšne profesionalnosti plus prijaznosti res ne srečaš velikokrat. Bravo! Z veseljem bom naprej sodeloval z vami, srečno! Vir: Facebook Rok Terkaj

Boljše kot je zadevo rešil g. Miha G. ne gre! Vse pohvale! (Grega D.)

Super. V soboto, 2. 1. 2016, smo dobili odgovor v roku ene ure. Ne morem verjeti. (Matjaž B.)

Z vami sem povsem zadovoljna. Nekajkrat je prišlo do zapletov, ki ste jih vedno rešili po pričakovanjih in zelo hitro. Zato sem še vedno vaša stranka, mislim, da že od leta 2006. (Irena S.)

Najlepša hvala za odgovor, kar se ocene tiče-je absolutno najvišja možna.
Hitro, kratko, jedrnato, razumljivo. Hvala vaši ekipi, super ste. (Saj zato pa zakup domene delamo pri vas in širimo dober glas o vas). (Sonja O.)

Če boste ostali taki kot ste, boste lahko še naprej šolski primer, kako se zadeve rešuje hitro in efektivno. Pa naj si gre za kakršnokoli vrsto pomoči. Od tistih res osnovnih, do morda malce bolj kompleksnih. Pika na i pa je način podajanja informacij. Zadnjič nisem vedel, kako naj vidim stran (no vidite, še povedati ne znam točno) in gospod Gregor Š. mi je v mailu zadevo pojasnil kristalno jasno, da sem jo rešil v trenutku, pa čeprav sem bil na Mac-u, saj sem znal hitro poguglati How to za Mac OS.
Skratka vrhunska ekipa! No, zato strankam vedno svetujem pojdite na Domenco, ker bo za vas in nato tudi zame, to najboljša izbira.
Vse dobro še naprej, Ronald H.

Celoten customer service je izjemen in boljši od večine, ne samo slovenskih, temveč tudi tujih ponudnikov podobnih storitev. (Matija K.)

Hvala za avtomatske namestitve. Temu se rece odlicen customer support! 😉
Se priporocam se za podobne stvari v bodoce, z moje strani pa imate obljubo, da vse (domene, serverje itd) kupujem/najemam le se pri vas. (Jure)

Odgovor na mojo težavo sem dobil v (presenetljivo) hitrem času… Hitro, natančno, škoda edino da se tega ne naučijo pri katerem malo večjem podjetju, ne pa da jim pišem, jih kličem in ne vem kaj. (Goran S.)

Saj boljši verjetno že ne morete več biti, ali kako? 🙂
Sicer si pa vsak dan med sabo povejte kak vic ali si kako luštno ušpičite. Življenje je prekratko in preveč lepo, da bi ga jemali PREVEČ resno 😉 Tomaž T.

Zadeva je bila presentljivo hitro rešena, kljub vikendu. Izjemno zadovoljen! (Klemen L.)

Celo za soboto presenetljivo, ker sploh nismo pričakovali odgovora. Res da smo nekateri navajeni delati petek in svetek. Zgleda da se bomo počasi vsi tega navadili. Hvala za ažurnost, kar največ šteje pri vaših storitvah. (Tomaž)

Če boste tako nadaljevali, bomo čisto zadovoljni. Problem ste rešili hitro in učinkovito, kar je za nas najpomembneje, saj ne moremo opravljati dela brez računalnika. Hvala še enkrat in uspešno odpravljanje težav še naprej. (Ika M. )

Gospod Blaž Č. je odgovoril v izredno kratkem času, njegov odgovor pa je bil jedernat z enostavnimi navodili, ki so bila razumljiva in učinkovita. Odlično! (Iztok K.)

V vseh dosedanjih primerih je bila Vaša podpora hitra, učinkovita, skratka vrhunska; kot si jo lahko samo želiš. Moj predlog: ostanite taki še nadalje. (Drago S.)

Do sedaj so vsi vaši sodelavci bili izredno odzivni in profesionalni. Narava mojega dela je taka, da sem pogosto v kontaktu s prodajalci, svetovalci, it-jevci, itd. in v primerjavi z njimi so vaši sodelavci resnično dobri. Dvigniti jim plačo za 5%, ker drugače vam jih bom speljal … headhunting! =) Mitja D.

Vse ste razresili odlicno!!! Super ekipa ste! David Ž.

Super ste – hitri, odzivni, učinkoviti. Marko S.

Celotno osebje Domence, s katerim sem imel v letih, odkar uporabljam vaše storitve, kontakt, je bilo vedno pripravljeno pomagati in mi razložiti stvari, ki jih nisem vedel ali razumel. Velike pohvale. Blaž, Ljubljana

Hvala za vašo izjemno profesionalnost, odlično podporo in hitrost pri prenosu mojega gostovanja. Resnično vse pohvale. Tudi vaši tehnični pomoči iskrena hvala za profesionalno podporo in odzivnost. (Brigita)

Veseli me tudi vaša hitra odzivnost. Razvijamo lepo partnerstvo. (Aleksander, Grosuplje)

Je vse vredu in mi je všeč, da pravočasno opozarjate na potek domen, ki jih uporabljamo….:) Sabina J.

Samo tako naprej… 😉 Rade O.

Dobro je vedeti, da vam ni vseeno za vaše stranke in da ste dober partner v gostovanju in registraciji domen. Tadej, Ljubljana

Zgoraj se vrsti samo nekaj izmed pohval, ki smo jih izbrali do sedaj. Vsi ostali komentarji pa še vedno pridno čakajo na to, da pridejo na vrsto : )

Ob nakupu prejmete 4 brezplačne bonuse…

Brezplačen prenos spletne strani

Če vaša stran ali trgovina gostuje pri drugem ponudniku, brezplačno uredimo migracijo na naše strežnike.

Brezplačen
SSL certifikat

Poskrbite za šifriranje podatkov med vašo spletno stranjo in obiskovalci ter omogočite varen prenos podatkov.

30-dnevni
brezplačni preizkus

Preizkusite enega izmed naših Hiper paketov (100% na naše stroške – brez obveznosti in drobnega tiska).

Domenca Aktivna Zaščita

Dnevni varnostni pregled datotek na Hiper paketu z avtomatskim krpanjem ranljivosti in obveščanjem glede varnosti.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,87 od 5.

Na podlagi 13.932 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

Prijazna in strokovna
podpora

Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

2000+ domenskih
končnic

Na voljo imate več kot 2000 domenskih končnic po ugodnih cenah.

Nadzorna
plošča - cPanel

Urejajte svoje spletno gostovanje in domene v najbolj priljubljeni nadzorni plošči – cPanel.

23+ let spletne
tradicije

Za vas skrbi izkušena IT ekipa, ki ima na področju spletnega gostovanja več kot 23 let izkušenj.

30-dnevni
BREZPLAČNI preizkus

Nam ne želite takoj “poslati denarja”? Preizkusite naše storitve 100% na naše stroške – brez obveznosti in drobnega tiska.

60-dnevna garancija
na zadovoljstvo

V kolikor z našimi storitvami ne bi bili zadovoljni, vam (brez vprašanj) povrnemo celotno plačano kupnino.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Naše stranke nas pogosto vprašajo…

Hiper gostovanje je nov tip gostovanja, ki združuje zmogljivost VPS strežnikov ter prijaznost deljenega gostovanja. Primerno je za vse, ki imate zahtevnejše spletne trgovine in strani, a se ne želite obremenjevati z administracijo lastnega strežnika.

Prednosti hiper gostovanja so:

 • Izredna zmogljivost, ki omogoča hitro delovanje tudi najbolj obiskanim in zahtevnim spletnim stranem in trgovinam. Gostovanje je najboljša izbira za vse zahtevnejše Magento, WordPress in WooCommerce, OpenCart, Prestashop ter Joomla strani in trgovine. Odlično delovanje in hitrost omogočajo kakovostni strežniki z SSD diski, Litespeed cache, Apache, MariaDB ter PHP 7.
 • Vključeno vzdrževanje in brezplačna programska oprema. Izbira VPS strežnika s sabo pogosto prinese dodatne stroške (npr. licence programske opreme, pomoč sistemskih administratorjev). V Hiper paketih smo za vse poskrbeli že pri Domenci: vsi stroški licence so že vključeni, za vzdrževanje pa brezplačno poskrbijo naši izkušeni tehniki in sistemski inženirji.
 • Vse, kar potrebujete za spletno prisotnost: optimizirano gostovanje za vašo spletno stran ali trgovino ter neomejeno število e-mail predalov na vaši domeni.
 • Vključena so vsa orodja, ki so na voljo v paketih deljenega gostovanja: v nadzorni plošči cPanel najdete Softaculous, ki omogoča namestitev več kot 450 aplikacij z le enim klikom, orodja za razvijalce (SSH dostop, GIT, WP-CLI, Composer, FTPS, node.js, Python ipd) ter Domenca aktivna zaščita, ki poskrbi za varnost vaše strani.
 • Ekipa, na katero se lahko zanesete. Ekipo Domence sestavlja več kot 25 strokovnjakov različnih področij – pomoč v težavah je torej zagotovljena.

 

Preverite zmogljivost Hiper paketov v primerjavi z ostalimi paketi.

Hiper gostovanje je namenjeno vsem lastnikom zahtevnejših spletnih strani in trgovin, ki se ne želite obremenjevati z administracijo lastnega strežnika. Idealno je za vse zahtevnejše spletne strani in trgovine, ki so narejene s sistemi Magento, WordPress in WooCommerce, OpenCart, Prestashop, Joomla …

Zavedamo se, da je informacij veliko in ravno zato smo spodaj pripravili kratko obrazložitev Hiper paketov, od katerih bo skoraj gotovo eden izmed njih pravi za vas.    

HIPER S – Hiper S izberite, v kolikor ste spletni posel šele začeli, ali pa imate spletno trgovino z manj izdelki.

HIPER M – za uveljavljeno spletno trgovino s povprečnim številom izdelkov in večjim številom obiskovalcev.

HIPER L – za uveljavljeno spletno trgovino z večjim številom izdelkov in močnimi oglaševalskimi akcijami, ki na spletno stran privabijo večje število obiskovalcev.

HIPER XL – za najbolj zahtevne spletne trgovine in portale, za trgovine z veliko izdelki in oglaševalskimi akcijami, ki na spletno stran privabijo večje število obiskovalcev (v kratkem času).

Vaš paket lahko po potrebi tudi nadgradimo tekom zakupljenega obdobja, plačali pa boste le razliko do večjega paketa.

Strežniki z uporabo LiteSpeed tehnologije prepoznajo, kateri deli spletne strani se ne spreminjajo. Te “statične” dele spletne strani si strežnik s pomočjo predpomnjenja že vnaprej pripravi in shrani, zaradi česar lahko potem kasneje kar do 6x hitreje prikaže celotno spletno stran (kljub temu, da so na njej nekateri “ne-statični” deli, kot je na primer košarica).

Ker ob tem porabi manj virov CPU in RAM, lahko Hiper gostovanje naenkrat servira spletno stran več uporabnikom kot klasično gostovanje. Ob močnem oglaševanju ali navalu obiskovalcev na spletno stran bo lahko LiteSpeed strežnik ustrezno poskrbel, da bo spletna stran vidna vsem obiskovalcem. 

Hiper paketi so najboljša izbira za vse, ki imate zahtevne spletne strani, vendar nimate želje ali znanja z urejanjem lastnih strežnikov. V paketih je namreč vključeno brezplačno vzdrževanje strežnika – storitev, ki je pri VPS paketih na voljo za doplačilo.Hiper paketi so torej kombinacija zmogljivosti VPS strežnikov ter enostavnosti deljenega gostovanja.VPS gostovanje pa priporočamo v primerih, ko želite imeti popoln nadzor na svojim strežnikom.

Seveda! Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev. Zato vam za vse pakete gostovanja ponujamo 60 dnevno garancijo zadovoljstva. Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prenehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo povrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ob vašem zahtevku za vračilo denarja vas bomo povprašali o vzroku za prenehanje gostovanja. Zelo bomo hvaležni, če bomo prejeli vaš odgovor. Le tako namreč lahko izboljšamo naše storitve v prihodnje.

Smo največji ponudnik registracije domen in spletnega gostovanja v Sloveniji, ki je z vami že več kot 23 let. Zato lahko nudimo:

 • Prijazno in strokovno podporo. Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

 • Vse storitve na enem mestu! Nudimo vse storitve, ki jih potrebujete za spletno prisotnost: registracijo domen, spletno gostovanje, e-mail marketing orodje, pomoč pri e-mail predalih in tehničnih nastavitvah, in mnogo več.

 • Mnoge brezplačne ugodnosti: prejmite brezplačno spletno stran, brezplačen paket gostovanja, brezplačne SSL certifikate, brezplačno DNS gostovanje, brezplačen prenos spletnih strani k nam, …

 • Ogromna ponudba domenskih končnic: pri nas lahko izbirate med več kot 2000 domenskimi končnicami! Po ugodnih cenah…

 • Spletno gostovanje s hitrimi in zanesljivimi strežniki z SSD diski – po ugodni ceni. V naši ponudbi boste našli različne pakete: od cenovno ugodnih paketov gostovanja za spletne začetnike, do super zmogljivih VPS strežnikov. Za vsakega nekaj! Seveda omogočamo tudi prehod med paketi. Naj vaš paket gostovanja raste skupaj z vašim poslom!

 • 60-dnevno garancijo: po nakupu spletnega gostovanja imate kar 60 dni časa, da preverite naše storitve. Če z gostovanjem ne bi bili zadovoljni, vam vrnemo denar!

Da! Akcija velja za vse uporabnike ob naročilu novega Hiper paketa.

*Akcija ne velja za spremembe, nadgradnje ali podaljšanja obstoječih paketov gostovanj.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"