Priporočila naročnikov


Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOcena 5 od 5 na podlagi 641 ocen uporabnikov.
 
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala vam. Super ste. Vsec mi je bila vaša zavzetost v smislu 'se tole pogledam ce je morda tukaj' ko ste poizkušali rešiti še ko sva bila na telefonu.

Mitja S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično, hitro in tudi v pomoč v zvezi s težavo, ki se ne tiče zgolj Domence.

Gašper K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala, @domenca, za hitro posredovanje! Vir: Twitter

Val 202 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKo nam je zadnjič potekla domena in si s Telekomom nismo nikakor mogli pomagati kar nekaj dni, ste nam v sodelovanju z računalničarjem rešili problem. In to v rekordno kratkem času! Ob tej priložnosti bi se vam želela zahvaliti.
Tudi tokrat ste nam prišli naproti, in sicer glede roka plačila. Smo namreč proračunski porabniki in so roki plačila zakonsko predpisani. Kaj naj vam predlagam? Samo to, da ostanite še naprej tako učinkoviti.


Tatjana 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaRad bi zelo pohvalil ekipo Domenca, še posebej Nejca... do sedaj sem ga v 14ih dneh dvakrat potreboval in takšne profesionalnosti plus prijaznosti res ne srečaš velikokrat. Bravo! Z veseljem bom naprej sodeloval z vami, srečno! Vir: Facebook

Rok Terkaj 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBoljše kot je zadevo rešil g. Miha G. ne gre! Vse pohvale!

Grega D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper. V soboto, 2. 1. 2016, smo dobili odgovor v roku ene ure. Ne morem verjeti.

Matjaž B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vami sem povsem zadovoljna. Nekajkrat je prišlo do zapletov, ki ste jih vedno rešili po pričakovanjih in zelo hitro. Zato sem še vedno vaša stranka, mislim, da že od leta 2006.

Irena S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajlepša hvala za odgovor, kar se ocene tiče-je absolutno najvišja možna.
Hitro, kratko, jedrnato, razumljivo.
Hvala vaši ekipi, super ste.
(Saj zato pa zakup domene delamo pri vas in širimo dober glas o vas).


Sonja O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe boste ostali taki kot ste, boste lahko še naprej šolski primer, kako se zadeve rešuje hitro in efektivno. Pa naj si gre za kakršnokoli vrsto pomoči. Od tistih res osnovnih, do morda malce bolj kompleksnih. Pika na i pa je način podajanja informacij. Zadnjič nisem vedel, kako naj vidim stran (no vidite, še povedati ne znam točno) in gospod Gregor Š. mi je v mailu zadevo pojasnil kristalno jasno, da sem jo rešil v trenutku, pa čeprav sem bil na Mac-u, saj sem znal hitro poguglati How to za Mac OS.
Skratka vrhunska ekipa! No, zato strankam vedno svetujem pojdite na Domenco, ker bo za vas in nato tudi zame, to najboljša izbira.
Vse dobro še naprej,


Ronald H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaCeloten customer service je izjemen in boljši od večine, ne samo slovenskih, temveč tudi tujih ponudnikov podobnih storitev.

Matija K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za avtomatske namestitve. Temu se rece odlicen customer support! ;)
Se priporocam se za podobne stvari v bodoce, z moje strani pa imate obljubo, da vse (domene, serverje itd) kupujem/najemam le se pri vas.


Jure 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdgovor na mojo težavo sem dobil v (presenetljivo) hitrem času... Hitro, natančno, škoda edino da se tega ne naučijo pri katerem malo večjem podjetju, ne pa da jim pišem, jih kličem in ne vem kaj.

Goran S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSaj boljši verjetno že ne morete več biti, ali kako? :)
Sicer si pa vsak dan med sabo povejte kak vic ali si kako luštno ušpičite. Življenje je prekratko in preveč lepo, da bi ga jemali PREVEČ resno ;)


Tomaž T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadeva je bila presentljivo hitro rešena, kljub vikendu. Izjemno zadovoljen!

Klemen L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaCelo za soboto presenetljivo, ker sploh nismo pričakovali odgovora. Res da smo nekateri navajeni delati petek in svetek. Zgleda da se bomo počasi vsi tega navadili. Hvala za ažurnost, kar največ šteje pri vaših storitvah .

Tomaž 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe boste tako nadaljevali, bomo čisto zadovoljni. Problem ste rešili hitro in učinkovito, kar je za nas najpomembneje, saj ne moremo opravljati dela brez računalnika. Hvala še enkrat in uspešno odpravljanje težav še naprej.

Ika M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod Blaž Č. je odgovoril v izredno kratkem času, njegov odgovor pa je bil jedernat z enostavnimi navodili, ki so bila razumljiva in učinkovita. Odlično!

Iztok K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaV vseh dosedanjih primerih je bila Vaša podpora hitra, učinkovita, skratka vrhunska; kot si jo lahko samo želiš. Moj predlog: ostanite taki še nadalje.

Drago S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDo sedaj so vsi vaši sodelavci bili izredno odzivni in profesionalni. Narava mojega dela je taka, da sem pogosto v kontaktu s prodajalci, svetovalci, it-jevci, itd. in v primerjavi z njimi so vaši sodelavci resnično dobri. Dvigniti jim plačo za 5%, ker drugače vam jih bom speljal ... headhunting! =)

Mitja D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ste razresili odlicno!!! Super ekipa ste!

David Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste - hitri, odzivni, učinkoviti.

Marko S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBravo gospod Blaž !

Damijan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaCelotno osebje Domence, s katerim sem imel v letih, odkar uporabljam vaše storitve, kontakt, je bilo vedno pripravljeno pomagati in mi razložiti stvari, ki jih nisem vedel ali razumel. Velike pohvale.

Blaž, Ljubljana 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je odlično!

Višnja P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za vašo izjemno profesionalnost, odlično podporo  in hitrost pri prenosu mojega gostovanja. Resnično vse pohvale. Tudi vaši tehnični pomoči iskrena hvala za profesionalno podporo in odzivnost.

Brigita 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVeseli me tudi vaša hitra odzivnost. Razvijamo lepo partnerstvo.

Aleksander, Grosuplje 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaJe vse vredu in mi je všeč, da pravočasno opozarjate na potek domen, ki jih uporabljamo....:)

Sabina J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako naprej... ;-)

Rade O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDobro je vedeti, da vam ni vseeno za vaše stranke in da ste dober partner v gostovanju in registraciji domen.

Tadej, Ljubljana 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNaj ostane tako!

Martin J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasem povsem zadovoljna.

Mirjam K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSpoštovani,

zadevno vprašanje je bilo takoj rešeno, informacije so bile podane s prve roke.

Odlično.


Simona J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaall perfect!

Dejan 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSodelovanje z vaše strani je zelo korektno. Hvala!

Marko Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat mi hitro odgovarjate in tudi odpravite težavo, če je potrebno, tako da sem brez predlogov.

David B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencanaj tako ostane :-) hvala lepa

Elizabeta 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKAR TAKO NAPREJ. LEP DAN VAM ŽELIM. ELI

Elizabeta B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVesel sem, da ste bili tako hitri.
Ocena je odlično.


Marko G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala. Obilo uspehov še naprej.

Primož G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaImela sem veliko težav s prvim prenosom domene v novembru, vendar z velikim potrpljenjem vaših sodelavcev smo zadevo izpeljali. Vse OK in hvala!

Elvira 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBil sem deležen ažurne pomoči vsakič, ko sem kaj potreboval

Matevž J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTrenutno delovanje tehnične podpore je zadovoljivo.

Špela 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencabravo pomisli ste na vse.lp

Goran Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPrijazno osebje, odlično svetovanje prek telefona ter hiter postopek prenosa domene.

Aleksandra J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično 5

Maks M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za vso pomoč in lep, upajmo da ne spet preveč zasnežen, dan

Maja B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdziven cas je bil super. Le tako naprej.

Gregor C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaJust keep doing what you have been doing so far! :)

Aleksandar S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVedno dobim vse informacije, ki jih potrebujem.

Simon P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte dovolj odzivni.

Aleksander M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdzivi so bili hitri in kvalitetni.

Brina 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ odzivnostjo sem bila zelo zadovoljna. glede same uporabe v naprej pa težko rečem, ker bom to začela čisto na novo. Dosedanje izkušnje so odlične.
Hvala


Ksenija H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo zadovoljen, priporočam naprej.

Vasja S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5 - odlično

HALTIS d.o.o. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ moje strani se vam samo lepo zahvaljujem za tako hitro in uspešno rešitev, da ste mi nazaj aktivirali domeno v tako kratkem času.

Cvetka M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe ostanete takšni kot ste, bo super.

Taja V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo še tako naprej :)

Dejan 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLE TAKO NAPREJ!!!!

Primož L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse kar je treba storiti je, da odgovorita pravočasno in prijazno in posredujete informacijo, ki jo želimo... čudežev ne morete delati, kar razumemo, ostalo pa tako ali tako naredite...
Srečno še naprej...


Augustin P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHavana vam.

Nataša 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTelefonske številke niso bile popravljene pa smo jih potem popravili ročno. Drugače pa odličen support.
Hvala in lep pozdrav


Uroš M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte odlični, hitri in prijazni! Hvala Niki.

Ljubica H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper je

Tamara K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala vam za podporo, sem zadovoljen s trenutno storitvijo pomoči uporabnikom.

Matevž C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasem zelo zadovoljen kako imate urejene procese :)
hvala!


Matej G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTrenutno nimam predloga in sem bil s podporo ter prijaznostjo Vanese zelo zadovoljen. Odlično.

Stanko 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo smo bili zadovoljni z odnosom in načinom reševanja naše težave.

Peter L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zelo zadovoljna z vašo odzivnostjo in pomočjo.

Vesna G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajlepše se zahvaljujem za profesionalen support in odnos vaših sodelavcev: Nadje in Nike.

Miha S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBodite najboljši :-))

Hermina K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDrugače gospod Miha G. je odlično opravil svoje delo.

Valter J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHitro, učinkovito in prijazno rešeno. Super customer support.

Rok K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMiha je zadevo rešil po starem in preizkušenem sistemu- vredu!

Vojko R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte zelo v pomoč.

Matej K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHitra in popolna podpora!

Leo D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKonkretne predloga sicer nimam, imam pa pohvalo za hiter in jasen odgovor.
Hvala!


Tjaša J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod Nejc Š. se je zelo potrudil in nam takoj po prejetju našega elektronskega sporočila pomagal rešiti težavo.
Še enkrat se zahvaljujemo za hitro rešitev in njegovo sporočilo.


Mario Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zelo zadovoljen z vašo uslugo.

Murshed 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazelo sem zadovoljna z vašim delom.

Ančka G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zadovoljen

Simon B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDobil sem odgovor na vprašanje. Precizno vse kar sem rabil.

David B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaImate odlične strokovne delavce. Posebno g. Miha.

Veronika D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVesel sem bil, da ste me kontaktirali in povprašali o podaljšanju ter smo ga uspešno rešili.
Človek ima v sedanjem času milijon stvari, ki jih rešuje in na določene se lahko pozabi, zato je prav da opomnite.
Hvala in veliko poslovnih uspehov.


Janez P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaODLIČNO

Miran H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za pomoč pri urejanju. Vse se mi zdi super.

Marko K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaJa hvalezna za pomoč

Helena J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je nekako v redu.
Želim vam uspešno delo naprej.


Erika K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo zadovolni smo z vašim sodelovanjem in odzivnim časom.

Alojz B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse OK, to je to!

Andrej L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse pohvale vašemu zaposlenemu za pomoč !

Elmedin D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo hitro in učinkovito reševanje vseh težav, ki smo jih imeli.

Anja B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala Nadji za pomoč.

Nikola 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSEM ZELO ZADOVOLJNA, UPAM, DA BOSTE OSTALI NA TEJ RAVNI, NIMAM PRIPOMB.

Sonja K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSmatram, da imate optimalno dodelano pomoč takim, kot sem jaz ... tokratno podaljšanje je bilo bistveno bolj enostavno kot doslej ... zelo sem zadovoljna

Tjasa B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste!

Karmen P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasem bil zadovoljen z rešitvijo in načinom komunikacije

Jure 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPerfect assistance

Salvador R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašim sistemom je vse OK, nimam nobenih pripomb. Malo sem zamočil le jaz, ker sem te stvari začel urejati (pre)pozno.

Matej T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaProsila sem za začetne informacije in sem jih v celoti dobila: strokovno, hitro in prijazno. Le tako naprej. Hvala!

Iryna K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala lepa za hiter odziv.

Livija L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala, vaša podpora mi je pomagala, da nismo nasedli spamu in neupravičenemu plačilu podaljšanja domene.

Milena P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZanesljivi in ažurni. Super ste!

Maja V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdgovori so hitri, razumevajoči in ponudijo razen razlage problema še alternativno rešitev.

Marcel Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencahvala, ker vedno prisluhnite moji prošnji.

Štefka P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTrenutno mi je gospodična odlično pomagala

Gregor R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadnje čase ste iz dobrih postali odlični.

Luka M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLe tako naprej. Hvala.

Vaniko K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5 odlično. Hvala.

Miloš B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaRešitev je bila hitra, strokovna in razumljiva.

Erik B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripombe. Kar tako naprej ....

Ernest K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse OK!

Primož M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVeliko uspeha še naprej.
Miha mi je odlično pomagal pri zastavljenem vprašanju.


Martin J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajboljši ste! Hvala lepa Ga. Nadji in Nini za pomoč.

Katja L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOk rešeno uredu

Mario B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala sem zelo zadovoljen.

Gregor K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvala za Pino.

Aleš 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDejansko je bila težava povezana z Microsoft. Vse je bilo rešeno, ko sem jih kontaktiral preko kontakta ki ste ga posredovali. Nimam pripomb.

Dušan S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat smo zelo zadovoljni s podporo in storitvami in nimamo pripomb. Upamo, da bo tako tudi naprej.

Marijan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlicna sogovornica in res hitra in dobra pomoc

Matko M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse kot mora biti. Hvala.

Boštjan Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPerfektni ste bili.

Aleksander H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično rešena težava! Zares Vse pohvale g. Gregorju!

David Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala, odgovor in rešitev težave sta bila hitra in prava.

Grega Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDomenca ekipa,
z vašo podporo sem zelo zadovoljen. Odlično!


Damijan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zadovoljna.

Sonja 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencahiter in učinkovit odgovor

Marijan K 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazelo sem zadovoljen...

Valter C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaall was ok

Claudia P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVselej sem bil zelo zadovoljen. Zaupam vasim strokovnjakom in se zahvaljujem za azurnost.

Milan H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŽe v prvem odgovoru dobil podatek, ki sem ga potreboval.

Rok B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5

Tadej J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencače vseh 5 rdečih zvezdic pomeni odlično..potem je super :) hvala za pomoč in hitro rešitev

Adriana 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašo podporo sem že vseskozi zelo zadovoljen.

Matevž K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaJe bilo tole hitro in dobro narejeno.

Branko K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPri vas imam že nekaj let zakupljeno domeno in sem s storitvami in načinom obveščanja zelo zadovoljna.

Katja N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazaenkrat pa odlično in hvala lepa za sodelovanje.

Marko R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper. Hvala.

Miloš B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOCENA 5. OK .L.P. TOMAŽ.

Tomaž K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLe tako naprej :)
Odlična odzivnost.


Kristijan S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod Miha je nudil odličen support!

Aleksander N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb. Krasni ste, le tako naprej.

Boris G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlicen servis, tako naprej.

Uroš B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na to, ga. Edina razrešila zahtevek, kot v BNI-ju pravimo z 4P (proaktivno, profesionalno, pozitivno in predano), nimam nobenih pripomb.

Gorazd R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdziv je bil super, hiter, profesionalen. Ko se bom točno lotila zadeve, bom videla, ali mi je dejansko tudi svetoval vse, kar sem ga vprašala. Trenutno tega še ne vem, ker sem v tem čisti laik. :)
Zaenkrat nimam pripomb.


Andreja C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5 - odlično

Jernej D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5 :)

Klemen L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je v redu, vaši odgovori vedno pridejo precej hitro nazaj, kar je seveda pohvalno.

Vito P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse Ok

Irma O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadeva je bila izpeljana nad pričakovanji. Dobil sem tisto, kar sem potreboval (in ne samo tisto, kar sem zahteval) in vso informacijo sem lahhko posredoval v nadaljnjo odločitev.

Boris G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb. Hitro. Ucinkovito. Deluje.

Boštnjan J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala

Gaj C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo sem zadovoljen. Hvala.

Miloš B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaRad bi pohvalil Vašo hitro odzivnost na vseh področjih, ki jih pokrivate!

Hvala!


Gašper A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTisti digwebinterface, ki mi ga je linkal MIha, je zakon. Našel sem žnj strani za ročno pozvedbo, a najti tako, kjer lahko nastavim naslov svojega strežnika ni simpl.
... Vsekakor je šel med moje osebne bookmarke.


Branko B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdgovor je bil jasen in hiter. Hvala!

Žiga 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca Vse je OK. Hvala za hiter odziv.

Snežana K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar tako naprej!

Žiga J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat ne. Hitro in učinkovito.

Dalibor Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb.
Domenčina podpora deluje tako kot je treba.
Hvala za vso pomoč.
Uspešno delo še naprej.


Nina P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala. :)

Maja Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam slabih izkušenj in tudi malokrat potrebujem pomoč vendar je vsakokrat pomoč opravljena zelo dobro. Delajte še naprej tako kot ste do sedaj.

Bruno Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5 - ODLIČNO OMENJENIH OSEB SE PREMANKUJE V TAKIH CENTRIH.

Simon P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse super.

Mojmir G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencane, ker so vsi zahtevki rešeni hitro in korektno, ne vidim nekih potreb po spremembah

Barbara J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste!

Simon P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasamo tako naprej !

Tomaž F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar ok, ko naštudiramo sistem in zakaj se gre :)

Primož O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSodelovanje z vami je odlično.

Barbara J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb. Nika, hvala še enkrat za pomoč.

Boštjan S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTrenutno brez besed in kapo dol!!!! Samo tako naprej!

Gorazd 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDoslej sem vse morebitne zagate rešil brezhibno z vašo strokovno pomočjo.

Peter J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zadovoljna, ker sem popolnoma nepismena v zadevi, ki jo rešujem in je ga. Pina z menoj potrpežljiva in razume da sploh pravzaprav ne vem zakaj se gre.
Nimam pripomb, pomembno mi je, da se zadeve rešujejo.
Hvala vam


Suzana K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb. Hvala za prijaznost.

Tjaša K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNaš zahtevek je bil zelo uspešno rešen in se Mihi zahvaljujem

Jasmina V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdzivnost je bila dobra, glede na to, da so bili prazniki.

Mladen L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaIskreno povedano ne, ste nas presenetili z podporo, sploh glede na dejstvo, da je bil praznik včeraj!

Hvala še enkrat!


Sašo P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDelujete odlično. Ne potrebujete nobenih izboljšav!

Vesna P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaO.K. je v redu

Nevenka B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVredu support.

Vasja P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je bilo korektno in hitro izpeljano, zelo zadovoljni.

Katja K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencatak način /podpore/ je zelo ustrezen

Dejan Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za hiter odziv.

Saša P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBilo je brezhibno.

Greta P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNeverjetni ste v podpori, avtomatizmu, možnostih, žal vam trenutno ne morem pomagati z dodatnimi predlogi ker ste korak pred mano. :) Kar tako naprej.

Nataša 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLahko samo rečem, da imate super odziv in prijazne sodelavce.

Jure C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat smo zelo zadovoljni z vašim reševanjem naših težav.

Vesna Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaStoritev je bila opravljena zelo profesionalno.

Marjan L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNadaljujte z dobro odzivnostjo, hvala

Gorazd P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb; zahtevek je bil hitro in uspešno razrešen. Hvala!

Jožef Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLe tako naprej.

Janez B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZahvaljujem se vam za tehnično pomoč.

Olga Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb na reševanje zahtevka ali na izkušnjo s podporo.
Zelo dobro.


Peter K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5-odlično, lahko enako nadaljujete kot do sedaj.

Hvala :-)


Jana P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse je bilo popolno

Eva I. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasuper ste...vse lepo in dobro vam želim...

Marjana M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSpoštovani,
zahvaljujemo se za vaš hiter odziv in rešitev problema. Ocena 5
Lep pozdrav.


Nemanja M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično ste odigrali pri moji prvi dosedanji tehnični težavi (ki je nastala po moji krivdi), in to sredi vikenda v nedeljo. Pozitivno izkušnjo bom povedal tudi vsem ostalim.

Aljaž T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam predlogov, saj sem s storitvijo popolnoma zadovoljna.

Irena S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaIzredno hiter odziv.
Hvala


Primož C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za odzivnost, res ste me presenetili!

Milena P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasuper ste!

Jure P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat predlogov nimam, se pa zahvaljujem za hiter odziv in strokovno pomoč.

Slavko A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPomagali ste ažurno in z informacijami, ki smo potrebovali.

Miran 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvale za samoinciativnost z dodatkom se ene domene za katero sem tehnicni kontakt in hitro resitev problema. Odlicna podpora.

Črt M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste!

Jure C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb, zadeva je bila rešena zelo hitro
Hvala


Lea K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvale Vanesi za odlično storitev in ustrežljivost ;)

Urša 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencag.Miha G. je bil zelo potrpežljiv z menoj in njegovi odgovori na moja vprašanja so bili odlični.
Hvala!


Marko A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb na rešen predlog. Blo je super.

Nejc K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHiter in efektiven odziv.

Mario M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse je potekalo tekoče in brez zapletov.

Simon B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencabp

Tomi Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse ok

Janez O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse OK, hvala za hiter odgovor.

Barbara G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencahvala, ker ste mi pomagali. Lep pozdrav

Urska L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb, ker je vedno vse zadovoljivo.

Edvard T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala ga. Edini za potrpežljivost in kooperativnost. zelo sem ji hvaležen!

Drago P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašo podporo sem precej zadovoljen.

Upam, da boste še naprej tako na razpolago, da stranki niti malo ne dajete vtisa, da vam je pomoč oz. odgovori odveč in, da sami od sebe rečete, da v primeru, če kaj nebi delalo še enkrat konktaktiram in bomo pogledali.

Kar tako naprej;)


Alen O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTjaša O., je izredno prijazna oseba, in sem zelo zadovoljen z njenim odnosom pri reševanju konkretnega primera.
Poleg tega da sem v svoji delovni aktivnosti bil zelo strog, in zahteven delovodja moja ocena Tjaše je (5)


Nedeljko M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse super

Peter 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvala Mihi. Je hiter in praktičen.

Tatjana F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDelate odlično.

Borut 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ok

Petra M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašo podporo sem vselej zadovoljen, zato vaše storitve tudi priporočam uporabnikom spleta.

Aleksander K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencabrez pripomb, hitro in učinkovito kot vedno!

Gregor D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat bi vas samo pohvalili.
Ste izjemno prijazni, odzivni in ponujate fantastične akcijske ponudbe, s katerimi nas vedno znova navdušujete.


Diana 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako naprej.

Lep pozdrav.


Leon S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencabrez pripomb, ste več kot odlični

AZ Projekt doo 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse je bilo ok

Andrej G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSe zahvaljujem za hitro rešitev.
Po izvršenem plačilu je bila obnovitev domene izredno hitra.
Vse nastavitve so bile obdržane.


Aljoša K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazelo zadovoljna kot vedno, super ste. Hitri, jasni, korektni. Hvala vam in lep večer želim še naprej.

Sonja O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNe, samo tako nadaljujte :)

Adam 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČestitam.
Zelo hitro, profesionalno, brez napak.
Samo tako naprej, vredno zaupanja.


Aljoša K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZahtevek je rešen maksimalno dobro

Jernej L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencadobil sem vse info

Simon B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajlepša hvala za vse informacije, ter odlično predvsem pa hitro ukrepanje.

Tadej 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlični ste...

Marjana M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat use super :)

Denis 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaReševanje težave je bilo hitro in učinkovito. Nimam pripomb

Nataša C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse v redu. Hitro in kvalitetno.

Zveza joga društev Slovenije 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar tako naprej!

Martin A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaCari ste.

Zlatka T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo hiter odziv, hvala.

Franci L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaJaz sem bil popolnoma zadovoljen.

Aleš K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTežko bit boljši, če ste že najboljši :)

Dejan D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez komentarja. Super in korektna pomoč!

Univerza v Ljubljani Medicinska Fakulteta 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar tako naprej , ekipa kot se šika.

Romikron 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSmo sele zaceli z uporabo portala Domenca. Smo zadovoljni.

Damijan B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper.

Samo S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZA VSAKO CENO OBDRŽIT EDINO N.!

Silvo K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaG. Miha je primer rešil odlično, pohvala gre tudi na preteklo izkušnjo ko sva sodelovala po telefonu je zadevo rešil odlično. Čim več takih oseb.

Simon P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZe zdaj ste super!

Miha M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo dobro, kar tako naprej!

Miloš P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSUPER STE!!!!!!!!!!!!!!!

Nik G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat ste super :)

Denis A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSpremenila ne bi popolnoma nič. Reševanje 'težave' je bilo izredno hitro. Razlaga in 'navodila' so bila podana na način, ki je razumljiv tudi manj naprednim uporabnikom. Vse bp.

Nina Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencahitri in učinkoviti...

Simona S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZahvaljujemo se za podporo! In podroben opis napak, ki zelo olajša delo.

Turizem Cerkno 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb. Vaša odzivnost je vedno izjemna, pripravljenost "to go extra mile" pa tudi. Samo tako naprej [like]

Tomaž K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je super :)

Uroš M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe naprej bodite tako kooperativni!

Bojan Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste. Hvala.

Bogdan S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaG. Miha je profi.
Hvala in se priporocamo se naprej.
Z odlicnimi pozdravi


Franjo S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe bo odzivnost taka, kot je bila v tem primeru, bo vse OK.

MojG 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično upravljate delo. Zelo sem zadovoljen.

Murshed 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaG. Blaž je odlično opravil svoje delo.
Želim vam veliko uspehov.


Dado K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaEkspresno hitro

Marko P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencalahko se samo lepo zahvalim za hitro rešen problem, ki sem ga imel

Jure D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDrugače pa brez pripomb, da bi bili vsi tako hitri pri odgovorih kot ste bili vi ne bi škodovalo.

Še naprej vam želim uspešno delo.


Simon T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZa enkrat lahko recem da je helpdesk oz support odlicen! Vedno so mi pomagali pri podpori! Odgovor je bil vedni hiter, natancen in korekten!

Peter N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlični ste.

Tina 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPri reševanju problemov ste zelo natančni in uspešni. Tako,da kar tako naprej.

Janja P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala lepa za pomoč

Lolita 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvaležen sem ga. Edini za pomoč. Ne samo, da mi je uspela rešiti problem, temveč me je predvsem razumela in mi predlagala rešitev.

Milenko 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb na dobljeno pomoča s strani g. Mihe. Pomagal je diskretno profesionalno in predvsem je odgovarjal in nudil pomoč hitro in razumljivo.

Martin Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPostopek, oz. vodenje je naredil odlično.

Nataša Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašo prijaznostjo, odzivnostjo in kvaliteto storitev sem vedno zadovoljna.

Vilma P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBili ste odlični, ni mogoče izboljšati nečesa, kar je izjemno. Hvala lepa za vaš trud.

Jožica K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKvaliteten odgovor

Nejc P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte zelo hitri, profesionalni in prijazni. Pri poslovanju sem se zelo dobro počutil. Zelo lepo obveščate stranko o vsem. Hvala vam - vas bom priporočal še drugim.

Gašper Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdnos je bil pozitiven, prijazen in pomoč zelo dobrodošla. Lepa hvala!

Jasna B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDo sedaj sem bila zelo zadovoljna. Nimam pripomb.

Goga B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za odzivnost

Marko B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPrijetno sem presenečen nad vašo odzivnostjo

Matjaž B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam predloga, obdržite sedanji nivo storitev, vse je v redu.

Aleksander V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je OK.

Marko J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca Zelo hiter, strokoven in učinkovit odziv. Vse pohvale!

Lidija V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo potrpežljivi in se na vso moč trudite pomagati, hvala vam.

Miloš S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zelo zadovoljen z odzivnostjo vseh sodelavcev v vasi firmi. Vse stima kot more, kar mi je najbolj vazno. Samo tako naprej.

Andrej F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaV bistvu ste super, hitri, prijazni in razumevajoči.

Martina P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZa enkrat vse super. Mi ni zal, da sem menjal nek bluehost, za malo drazji, domac hosting provider. Domace je le domace. Hvala za enkrat.

Jure 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalil bi odzivnost, prijaznost in strokovnost svetovalke.

Matjaz R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo zadovoljna!

Urša K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse OK.

Dominika 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDo sedaj ste mi v vseh primerih pomagali z jasnimi navodili, kar je super. Hvala se enkrat.

Črt R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHitro in prijazno!

Katja L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe bo tak, bo ok!

Boris K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper odzivna in najbolj prijazna pomoč na svetu! :)

Primož L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHiter in profesionalen odziv. Le tako naprej.

Bojan V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencadobro dela support, kar tako naprej.

Andraž A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaFantje so vsekakor zelo odzivni...

Matevž 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadeva je bila rešena hitro in uspešno!

Gorazd T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPredvsem mislim tule na hitrost reševanja problema in profesionalnost, hvala še enkrat.

Tadej K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencagsp. Nadja se se zelo potrudila pri spisanju odgovora, tako da sem resnično pozitivno presenečen.

Anže 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaS storitvijo in odnosom vašega zaposlenega sem bil izjemno zadovoljen.

Blaž L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo sem zadovoljen z vašimi storitvami.

Damijan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar tako naprej

Simon B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala ta takojšen odziv in ureditev mojega problema.

Sonja 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat imam pripomb nad vašimi storitvami oz. reševanjem zahtevkov.

Cvetka M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper, pohvale za pomoč

Grega N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdgovor je bil res zelo hiter in učinkovit.

Katarina H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaInformiranje z vaše strani je zelo dobro; naj tako ostane.
Pa veliko uspehov pri vašem delu.


Darija K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVaša storitev je odlična.

Irena S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLahko vas le pohvalim in priporočim drugim.

Bojan P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaIz svoje izkušnje v teh prvih dneh sodelovanja, bi si želel le, da bi tehnična podpora ostala na takem, skorajda odličnem nivoju, tudi v prihodnje. Tudi vzdrževanje odličnosti ni enostavno.

Milan D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlični ste, kar tako naprej.

Špela G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOstanite na tem nivoju!

Vojko 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper, dajte mu že enkrat to povišico! :)

Gal G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat smo zadovoljni z vašimi rešitvami na naša vprašanja in težave, Hvala

Marija K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb. Hvala!

Jaka T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencahvala

Iztok O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod Miha P. je zelo profesionalno rešil vse moje računalniške težave v zvezi z domeno (spletno stranjo), mejli. Sodelovanje in pogovor je potekal brezhibno, hitro in učinkovito. Veselim se nadaljnega sodelovanja z vami.

Tomaž D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper sem zadovoljen že sedaj.

Iztok K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala, ker problem rešite hitro.

Miloš S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe bo ostalo tako kot je, hiter odziv in ažurnost, vas nima kaj skrbeti.

Robert D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŽelim vam še naprej uspešno delo in veliko dobrega.

Magda 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam dodatnih predlogov, ste hitri in učinkoviti.

Alenka A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalite vrhunsko delo Mihe.

Tilen B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse poteka odlično.

Barbara J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlična odzivnost!

David Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ Miho sva vse probleme, moje želje uspešno rešila.

Pavel B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBP

Borut K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadovoljen sem z Vašim odzivom in ocenjujem delo Andraža B. kot odlično (5).

Iztok V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je ok.

Matej G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za vse, predvsem za informiranje, ki je vedno pomembno in dovolj zgodaj. Veliko uspeha želim pri vašem delu še naprej.

Darija K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar tako naprej...

Mihol 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo sem zadovoljna z hitrostjo in kvaliteto odgovora.

Ana S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasuper ste. Hvala!

Aleš A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaODLIČNI STE!

Hakim E. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašo uslugo smo bili izredno zadovoljni.

Mitja T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazaenkrat vse top

Polonca P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlični ste! Zelo nujno sem potrebovala vašo pomoč in sem jo dobila v rekordnem času. Najlepša hvala še enkrat. :)

Irena 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadeva je bila rešena zares hitro in brez komplikacij.

Peter P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala, to je zaenkrat vse, kar sem potrebovala.
Hvala za ponujeno pomoč.


Barbara S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaRad bi pohvalil gospodično Vanesso ki mi je danes zjutraj pomagala rešiti težavo na mojem gostovanju.

Prijazno, profesinalno, hitro.

Pohvale.


Luka 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLahko se samo zahvalim za hitro razrešitev težave, ki je bila posledica naše površnosti.

Borut S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je bilo korektno. Hvala

Maja R. N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe enkrat mu hvala. Samo tako naprej !

Murshed 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPosebej bi rada pohvalila Blaža Č.

Petra M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaIskreno povedano, zelo sem bil presenečen nad odzivnostjo, prijaznostjo in učinkovitostjo.

Samir B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasuper ekipa ste ...

Jadranka S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZakon ste!

Dean M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper, zelo hitro in kvalitetno je rešila našo težavo. Najlepša hvala!

Irena C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPresenecen nad zelo hitrim odzivom. Hvala.

Marjan G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaV zadnjem letu ste še izbolšali podporo uporabnikom. Od same hitrosti odgovorov, do prijaznosti! Samo tako naprej...

Igor J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasem zelo zadovoljna, tako da le tako naprej.

Matejka K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste!

Tadeja I. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBilo je hitro in učinkovito. In zelo prijazno!

Smiljana S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo hiter odgovor! Hvala še enkrat! Za enkrat so vse izkušnje s domenca.com veliko boljše

Peter N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala. Super odzivnost. To je najbolj pomembno.

Miloš B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste, samo ne se pokvarit ;)

Nejka L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBolje ne more! Odlično!

Franci L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe naprej tako prijazno in hitro!

Janja P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte "lepo" odzivni, kar tako in še bolje naprej...

Sašo N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe se boste vedno tako hitro odzvali in rešili težavo bo čisto dovolj.

Ika P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOstanite še naprej tako dobri :)

Slavko G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSvoje delo odlično opravljate, zato imam samo pohvale.

Nataša J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSame pohvale, občudujem vaše delo, upam, da se ne boste pokvarili.

Primož S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospa Nadja je odgovorila zelo hitro ( manj kot pol ure). Tako da naj ostane storitev na tem nivoju.

Stanko Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat več kot zadovoljen!

Tomi V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVečkrat sem že potreboval pomoč in vedno je bila rešena v najkrajšem možnem času na prijazen in profesionalen način.

Z moje strani samo pohvale.


Rok S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazahtevek je 5 -odlično rešen, hvala.

Granada B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŽe sedaj smo zelo zadovoljni.

Suzana P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSicer pa odzivnost super! ;)

Marko M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaostanite taki

Franci T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDo sedaj je še vedno vse bilo nad pričakovanji (hitrost rešitve, odzivnost,). Enako velja za komercialo in support.

Mitja D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlična podpora, hitra storitev in prenos. En velik hvala.

Klemen M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvaliti moramo izredno odzivnost!

Anka L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlicno, nad pričakovanji, bravo Miha!

Zlatka T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaodgovor je bil kakor zadetek na sredino tarče. Dobila sem točno tiste informacije, za katere sem spraševala.

Hvala N.


Darinka Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako naprej :)

Aljoša B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDobra podpora uporabnikom.

Mojmir G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar tako naprej kot doslej. JUST FEEL WELL

Stane J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaAžurnost je vedno pomembna pa bomo vsi zadovoljni :)

Gasper G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaStoritev je bila brezhibna!

Jazz Hram Divača 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencadobil vse informacije,

P. S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat sem bil zadovoljen z reševanjem zahtevkov.

Boris B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je bilo urejeno kakovostno in hitro. Sem zelo zadovoljen.

Edvard T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5, hitro in korektno.