Domenca Logo

Priporočila strank

Ponosni smo na prav vsako pohvalo in priporočilo!

Divider

Priporočila in mnenja, ki smo jih prejeli na naš e-mail:

Ocena 5 od 5 na podlagi 641 ocen uporabnikov.

Hvala vam. Super ste. Vsec mi je bila vaša zavzetost v smislu ‘se tole pogledam ce je morda tukaj’ ko ste poizkušali rešiti še ko sva bila na telefonu. (Mitja S.)

Odlično, hitro in tudi v pomoč v zvezi s težavo, ki se ne tiče zgolj Domence. (Gašper K.)

Hvala, @domenca, za hitro posredovanje! Vir: Twitter, Val 202

Ko nam je zadnjič potekla domena in si s Telekomom nismo nikakor mogli pomagati kar nekaj dni, ste nam v sodelovanju z računalničarjem rešili problem. In to v rekordno kratkem času! Ob tej priložnosti bi se vam želela zahvaliti.
Tudi tokrat ste nam prišli naproti, in sicer glede roka plačila. Smo namreč proračunski porabniki in so roki plačila zakonsko predpisani. Kaj naj vam predlagam? Samo to, da ostanite še naprej tako učinkoviti. (Tatjana)

Rad bi zelo pohvalil ekipo Domenca, še posebej Nejca… do sedaj sem ga v 14ih dneh dvakrat potreboval in takšne profesionalnosti plus prijaznosti res ne srečaš velikokrat. Bravo! Z veseljem bom naprej sodeloval z vami, srečno! Vir: Facebook Rok Terkaj

Boljše kot je zadevo rešil g. Miha G. ne gre! Vse pohvale! (Grega D.)

Super. V soboto, 2. 1. 2016, smo dobili odgovor v roku ene ure. Ne morem verjeti. (Matjaž B.)


Z vami sem povsem zadovoljna. Nekajkrat je prišlo do zapletov, ki ste jih vedno rešili po pričakovanjih in zelo hitro. Zato sem še vedno vaša stranka, mislim, da že od leta 2006. (Irena S.)


Najlepša hvala za odgovor, kar se ocene tiče-je absolutno najvišja možna.
Hitro, kratko, jedrnato, razumljivo.
Hvala vaši ekipi, super ste.
(Saj zato pa zakup domene delamo pri vas in širimo dober glas o vas). (Sonja O.)

Če boste ostali taki kot ste, boste lahko še naprej šolski primer, kako se zadeve rešuje hitro in efektivno. Pa naj si gre za kakršnokoli vrsto pomoči. Od tistih res osnovnih, do morda malce bolj kompleksnih. Pika na i pa je način podajanja informacij. Zadnjič nisem vedel, kako naj vidim stran (no vidite, še povedati ne znam točno) in gospod Gregor Š. mi je v mailu zadevo pojasnil kristalno jasno, da sem jo rešil v trenutku, pa čeprav sem bil na Mac-u, saj sem znal hitro poguglati How to za Mac OS.
Skratka vrhunska ekipa! No, zato strankam vedno svetujem pojdite na Domenco, ker bo za vas in nato tudi zame, to najboljša izbira.
Vse dobro še naprej, Ronald H.

Celoten customer service je izjemen in boljši od večine, ne samo slovenskih, temveč tudi tujih ponudnikov podobnih storitev. (Matija K.)


Hvala za avtomatske namestitve. Temu se rece odlicen customer support! 😉
Se priporocam se za podobne stvari v bodoce, z moje strani pa imate obljubo, da vse (domene, serverje itd) kupujem/najemam le se pri vas. (Jure)

Odgovor na mojo težavo sem dobil v (presenetljivo) hitrem času… Hitro, natančno, škoda edino da se tega ne naučijo pri katerem malo večjem podjetju, ne pa da jim pišem, jih kličem in ne vem kaj. (Goran S.)

Saj boljši verjetno že ne morete več biti, ali kako? 🙂
Sicer si pa vsak dan med sabo povejte kak vic ali si kako luštno ušpičite. Življenje je prekratko in preveč lepo, da bi ga jemali PREVEČ resno 😉 Tomaž T.

Zadeva je bila presentljivo hitro rešena, kljub vikendu. Izjemno zadovoljen! (Klemen L.)

Celo za soboto presenetljivo, ker sploh nismo pričakovali odgovora. Res da smo nekateri navajeni delati petek in svetek. Zgleda da se bomo počasi vsi tega navadili. Hvala za ažurnost, kar največ šteje pri vaših storitvah. (Tomaž)

Če boste tako nadaljevali, bomo čisto zadovoljni. Problem ste rešili hitro in učinkovito, kar je za nas najpomembneje, saj ne moremo opravljati dela brez računalnika. Hvala še enkrat in uspešno odpravljanje težav še naprej. (Ika M. )

Gospod Blaž Č. je odgovoril v izredno kratkem času, njegov odgovor pa je bil jedernat z enostavnimi navodili, ki so bila razumljiva in učinkovita. Odlično! (Iztok K.)

V vseh dosedanjih primerih je bila Vaša podpora hitra, učinkovita, skratka vrhunska; kot si jo lahko samo želiš. Moj predlog: ostanite taki še nadalje. (Drago S.)

Do sedaj so vsi vaši sodelavci bili izredno odzivni in profesionalni. Narava mojega dela je taka, da sem pogosto v kontaktu s prodajalci, svetovalci, it-jevci, itd. in v primerjavi z njimi so vaši sodelavci resnično dobri. Dvigniti jim plačo za 5%, ker drugače vam jih bom speljal … headhunting! =) Mitja D.

Vse ste razresili odlicno!!! Super ekipa ste! David Ž.

Super ste – hitri, odzivni, učinkoviti. Marko S.

Celotno osebje Domence, s katerim sem imel v letih, odkar uporabljam vaše storitve, kontakt, je bilo vedno pripravljeno pomagati in mi razložiti stvari, ki jih nisem vedel ali razumel. Velike pohvale. Blaž, Ljubljana

Hvala za vašo izjemno profesionalnost, odlično podporo in hitrost pri prenosu mojega gostovanja. Resnično vse pohvale. Tudi vaši tehnični pomoči iskrena hvala za profesionalno podporo in odzivnost. (Brigita)

Veseli me tudi vaša hitra odzivnost. Razvijamo lepo partnerstvo. (Aleksander, Grosuplje)

Je vse vredu in mi je všeč, da pravočasno opozarjate na potek domen, ki jih uporabljamo….:) Sabina J.

Samo tako naprej… 😉 Rade O.

Dobro je vedeti, da vam ni vseeno za vaše stranke in da ste dober partner v gostovanju in registraciji domen. Tadej, Ljubljana

Nekaj priporočil iz naše Facebook strani 🙂