Posebna ponudba za vse, ki sovražijo počasne spletne strani...

NAJVEČJI SLOVENSKI PONUDNIK SPLETNEGA GOSTOVANJA

Dragi lastnik spletne strani,

Znanstveniki so že pred časom dokazali, da je fiziološki učinek stresa na naše telo pri počasnem nalaganju spletne strani popolnoma identičen kot tisti, ki ga nekdo doživi ob gledanju grozljivke…

In ker pri Domenci predvidevamo, da tako kot mi tudi vi sovražite počasne spletne strani… in da predvsem ne želite z neoptimalnim delovanjem vaše spletne infrastrukture pošiljati vaših potencialnih “kupcev h konkurenci” … smo za vas danes pripravili nekaj posebnega.

Popolnoma brez obveznosti in drobnega tiska vam podarjamo brezplačno analizo vaše spletne strani, s katere boste ugotovili, kako hitra je vaša spletna stran… in kje točno se skrivajo tiste malo poznane priložnosti za izboljšavo, s katerimi lahko pohitrite vašo spletno stran in posledično prodate več.

Znano je namreč, da po številnih raziskavah skoraj 40 % uporabnikov zapusti spletno mesto, če je čas nalaganja spletne strani daljši od štirih sekund. Prav tako pa ne-hitra spletna stran vpliva na SEO položaj vašega spletnega mesta, kar pomeni, da vas bo Google kaznoval z “nižjo uvrstitvijo” – česar pa si verjetno ne želite.

Ali je ta posebna rešitev primerna za vsakogar?

Ja, skoraj za vsakogar

Če vašo spletno stran ali trgovino poganja WordPress, WooCommerce, Magento, Joomla, Prestashop, Drupal, OpenCart, XenForo, Laravel, Shopware ali MediaWiki, potem ste na pravem mestu, saj lahko vsi zgoraj omenjeni sistemi brez problema izkoristijo to unikatno priložnost.

Za spletne platforme kot sta npr. Shopify ali Wix, ki uporabljajo prav posebne interne sisteme, pa ta analiza žal ni mogoča.

Kaj se zgodi po oddanem naročilu
brezplačne analize?

Glede na to, da smo v zadnjih 20+ letih delovanja tako ali drugače videli in pregledali že prek 100.000 spletnih strani, bomo skoraj zagotovo lahko svetovali tudi vam.

V praksi to pomeni, da bodo naši strokovnjaki s pomočjo posebnih orodij temeljito pregledali vašo spletno stran… in na podlagi ugotovljenega v roku treh dni pripravili poročilo, kjer vam bo zelo jasno predstavljeno vaše trenutno stanje – vključno s posameznimi predlogi za izboljšavo.

Ta poseben “report” boste dobili na Email in se potem sami odločili, kako naprej. Če boste omenjene predloge znali v realnost spremeniti sami, je to super in vam bomo zaželeli veliko uspeha na vaši poti.

Če boste pa pri realizaciji idej ali nakupu/nadgradnji gostovanja potrebovali pomoč Domence, pa smo vam seveda na voljo.

To je pravzaprav vse.

V kolikor spodnji obrazec še vedno deluje, potem je danes vaš srečni dan in predlagam, da svoje podatke čimprej vnesete, da lahko naša marljiva in strokovna ekipa čimprej prične z delom.

Vaša Domenca.

Poročilo o hitrosti vaše strani ali trgovine

Naša ekipa strokovnjakov bo pregledala vašo spletno stran ali trgovino ter pripravila brezplačno poročilo, ki bo vsebovalo:

  • oceno hitrosti delovanja vaše
    spletne strani ali trgovine,
  • napotke za pohitritev spletne
    strani.

Naročite brezplačno analizo hitrosti:

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,88 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva v obdobju januar – marec 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

24+ let
spletne tradicije

Smo podjetje, ki ima na področju spletnega gostovanja in registracije domen več kot 25 let izkušenj.

25 zaposlenih
strokovnjakov

Na vseh oddelkih za vas skrbijo izkušeni strokovnjaki z obširnim znanjem, vsak na svojem področju.

31.000+
zadovoljnih strank

Največji ponudnik gostovanja v Sloveniji – zaupa nam že več kot 31.000 uporabnikov različnih spletnih rešitev.

Prijazna podpora
na voljo 365 dni v letu

Vsak dan od 8. do 20. ure, vključno z vikendi in prazniki, vam bo na razpolago ekipa, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Več kot 1.600 strežnikov
v upravljanju

Ekipa izkušenih sistemskih administratorjev skrbi za vzpostavitev, posodobitve in monitoring več kot 1.600 strežnikov v 5  državah.

Pečat za izdan ISO certifikat

Zavezani
visokim standardom

Certifikat ISO 9001:2015, izdan s strani Bureau Veritas, dokazuje skladnost sistema vodenja za registracijo domen, spletno gostovanje, gostovanje v oblaku in VPS strežnike.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"