Razširite svoje poslovanje na mednarodne trge z novo .EU domeno… sedaj le za 0,99 €!

(Opomba: S to ugodno ponudbo si na široko odprete vrata 500-milijonskemu trgu - in ob nakupu prejmete še 4 brezplačne bonuse)

Pridružite se prek 75.000 zadovoljnim lastnikom naših domen in izkoristite ugodno ceno za 1.leto.

Večina podjetnikov, ki posluje na domačem trgu ob registraciji domene najprej pomisli na najbolj priljubljeno .SI domeno.

Pri širitvi podjetja na mednarodne trge pa je velikokrat prva izbira (spletnih) trgovcev – vsem znana in velikokrat že zasedena – mednarodna končnica .COM.

Že nekaj let pa se med podjetniki, ki želijo prodreti na tuje trge, vse bolj uveljavlja še ena zanimiva domenska končnica – .EU.

In – ker vam pri Domenci želimo pomagati do čim boljšega spletnega nastopa, bi vam danes radi predstavili…

4 glavne prednosti .EU domene

*zaradi katerih bi morala biti del vsakega uspešnega podjetja…

#1: Večja izbira domenskih imen…

Če ste kdaj kupovali kakšno .SI ali .COM domeno, ste verjetno ugotovili, da so tiste “najboljše” v slovenskem jeziku že zasedene.

Odlična alternativa je .EU domena, ki še vedno izraža kredibilnost, istočasno pa vam dovoljuje zakup želene domene (brez, da bi morali od nekoga želeno domensko končnico odkupiti po pretirano zasoljeni ceni).

#2: Prijaznejša cena pri registraciji domene…

Poleg vseh naštetih prednosti je registracija .EU domene praviloma veliko cenejša kot registracija .SI in .COM domene…

Letošnjo pomlad pa smo se pri Domenci odločili in že-tako-ugodno registracijo .EU domene znižali za kar neverjetnih 95%, kar pomeni, da boste zanjo odšteli samo 0,99 € za 1. leto.

#3: Pripomore k večjemu zaupanju…

Če poslujete na Evropskem ali mednarodnem trgu oziroma to želite početi v prihodnosti, potem je .EU domena nedvomno prava odločitev…

.EU domena je v svetu veliko bolj prepoznavna kot recimo .SI domena, kar pripomore k večjemu obisku potencialnih strank na vašo spletno stran.

POZOR: Končnica .EU je na voljo zgolj organizacijam in prebivalcem članic Evropske Unije, Islandije, Lihtenštajna in pa Norveške. To pomeni, da bodo kupci vašo spletno stran zaradi te domene pogosto dojemali kot zaupanja še-bolj-vredno.

#4: Prireže krila podli konkurenci…

Eden izmed bolj bolečih scenarijev, ki se lahko zgodi, je ta, da za svoje podjetje zakupite domenski končnici .SI in .COM, pozabite pa na .EU domeno.

To pa zato, ker lahko nek vaš prefrigani konkurent zakupi to .EU domeno in vse potencialne kupce, ki med obiskom interneta po pomoti namesto pravih končnic vpišejo končnico .eu, preusmeri na svojo spletno stran.

S tem v praksi on poveča svoje prihodke, vi pa čez okno vržete del svojega marketinška denarja… kar je res škoda.

Tako – to so bili štirje preprosti razlogi za nakup vaše .EU domene, ki jo lahko v sklopu naše predpoletne ponudbe registrirate le za 0,99 € na leto.

Zakaj je cena tako nizka, je tukaj kakšna zanka?

Brez skrbi – zanke pri vsem skupaj ni. To noro akcijo smo pripravili samo zato, ker želimo s to nizko (in za nas praktično neprofitabilno) ceno k nam privabiti nove kupce ter jim pokazati, kako zabavni, zanesljivi, strokovni in učinkoviti pravzaprav smo.

Izbira je vaša, verjamemo pa, da si to “kupčijo” leta želite izkoristiti… in da vam istočasno ne bi bilo preveč všeč, če bi ta ponudba potekla oziroma če bi vam vašo želeno domeno pred nosom “ukradel” konkurent.

Zato ne odlašajte in še danes kliknite na to povezavo in poiščite svojo novo .EU domeno… sedaj kar 95% ceneje.

Lep pozdrav,

Vaša Domenca

P.S. Ne samo, da z .EU domeno “pokrijete” vse domenske končnice različnih držav po Evropi, ampak se v svetu pozicionirate kot podjetje s stare celine…

Ob zakupu vaše nove domene prejmete 4 brezplačne bonuse…

Brezplačna
spletna stran

Brezplačen
E-poštni predal

Brezplačno
DNS gostovanje

Super prijazna
podpora

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.9/5

Ocena 4,9 od 5

Povprečna ocena v zadnjem četrtletju

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Naše stranke nas pogosto vprašajo…

V naš iskalnik domen vtipkajte ime vaše nove .EU domene in sledite korakom do konca.

Tale super-ugodna ponudba za naše podjetje ni ravno profitabilna – to smo storili zato, ker želimo s to nizko ceno k nam privabiti nove kupce ter jim pokazati, kako zabavni, zanesljivi, strokovni in učinkoviti pravzaprav smo.

Na vašem mestu, se ne bi preveč obotavljali, saj lahko naše računovodstvo kaj kmalu “sreča pamet” in ponudbo za vedno umakne s spleta.

Naš skupni cilj je privabiti nove kupce ter jim pokazati, kako zabavni, zanesljivi, strokovni in učinkoviti pravzaprav smo.

  • Domena ne sme biti zasedena ali rezervirana,
  • Končnica .EU je na voljo zgolj organizacijam in prebivalcem članic Evropske Unije, Islandije, Lihtenštajna in Norveške,
  • vsebuje lahko dovoljene znake,
  • dolžina niza pred piko mora biti vsaj 2 in ne več kot 63 znakov,
  • prvi ali zadnji znak ne sme biti vezaj, na tretjem in četrtem mestu ne sme biti dveh vezajev.

Če je željeno ime domene že zasedeno, potem ni druge izbire (ob prepostavki, da želite imeti .EU končnico domene), kot, da poiščete drugo ali podobno ime.

Pravzaprav je vseeno. Lažje je berljiva domena s pomišljajem, seveda pa vedno priporočamo registracijo obeh domen.

Seveda! Pokličite nas na 04 58 35 444 ali pa nam pišite na info@domenca.com in skupaj bomo našli najboljšo domeno za vaš hobi ali posel!

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"