Domenca Logo

:Domenca Program ZvestobeTM

Prenesite vaše domene pod našo streho in prihranite tudi do 65%

Več domen kot kupite, nižjo ceno dobite!

Vse storitve na
enem mestu!

Enostaven
postopek prenosa

Zakaj bi bilo pametno, da svoje domene prenesete k nam?

Načeloma vam tega ni treba storiti…

Če ste nekdo, ki na koncu meseca z veseljem plača višje račune, potem tale ponudba ni za vas in lahko spodnji tekst z mirnim srcem preskočite.

V primeru, da svoj posel jemljete resno, pa vam toplo priporočamo, da domene, ki jih imate registrirane pri dražjem ponudniku, prenesete k Domenci in tako prihranite tudi do 65%.

Prenos domen poteka enostavno in bliskovito, saj smo na podlagi več kot 20-letnih izkušenj razvili unikaten proces, ki imetniku domen vzame manj časa, kot obisk Pošte.

Poleg tega, poskrbimo tudi za odlično uporabniško izkušnjo, saj boste lahko v Domenca uporabniških straneh vse svoje zakupljene storitve pregledovali na enem mestu.

Ne samo, da boste s tem prihranili ogromno časa, ki bi ga drugače potrebovali za urejanje vseh tehničnih stvari pri različnih ponudnikih domen, pač pa boste samo korak oddaljeni od super prijazne podpore, ki bo – zaradi enostavnega pregleda – v trenutku rešila vaše (spletne) težave.

OPOMBA: Vsem naročnikom z večjim portfeljem domen pa nudimo dodatne popuste ob njihovem podaljšanju, s katerimi lahko prihranite tudi do 57%.

Vse skupaj se zdi predobro, je tukaj kakšna zanka?

Brez skrbi – zanke pri vsem skupaj ni. Tako odbite popuste smo ponudili samo zato, ker želimo s to nizko (in za nas skoraj neprofitabilno) ceno k nam privabiti nove kupce ter jim pokazati, kako zabavni, zanesljivi, strokovni in učinkoviti pravzaprav smo.

Vse kar morete storiti je, da izpolnete spodnji obrazec za vse ostalo pa bo poskrbela naša ekipa strokovnjakov, ki ima na tem področju že več kot 22 let izkušenj

“Za popuste do 65% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času”

Kaj o Domencinih storitvah pravijo naši uporabniki...

Kaj o Domencinih
storitvah pravijo naši
uporabniki...

Povprečna ocena 4,87 od 5 na podlagi 8326 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

“Že od začetka sodelovanja so se njihove storitve izkazale za res kvalitetne. Vedno so bili profesionalni in dosegljivi. Tudi takrat, ko smo zaradi širitve ponudbe bili primorani nadgraditi pakete, res ni bilo nobenega problema. Domenca, hvala lepa. MojaČokolada.si – Andraž Gavez”

quote
Ko nam je zadnjič potekla domena in si s Telekomom nismo nikakor mogli pomagati kar nekaj dni, ste nam v sodelovanju z računalničarjem rešili problem. In to v rekordno kratkem času! Ob tej priložnosti bi se vam želela zahvaliti. Tudi tokrat ste nam prišli naproti, in sicer glede roka plačila. Smo namreč proračunski porabniki in so roki plačila zakonsko predpisani. Kaj naj vam predlagam? Samo to, da ostanite še naprej tako učinkoviti.
Tatjana
zadovoljna stranka Domence
quote
Rad bi pohvalil Mihovo pripravljenost in konstruktivno sodelovanje pri reševanju in odpravi problema. V današnjem času, ko vse poteka preko maila, cenim, da se lahko pokliče tudi telefonsko, ker se velikokrat lažje in hitreje urediti zadeve. Vaše storitve koristim in jih bom v prihodnje še več predvsem zaradi kvalitetne in hitre tehnične podpore. Še posebej bi pa res pohvalil Miha. To ni bilo prvič, da mi je pomagal.
Boštjan Š.
zadovoljna stranka Domence
quote
Hvala vam. Super ste. Vsec mi je bila vaša zavzetost v smislu 'se tole pogledam ce je morda tukaj' ko ste poizkušali rešiti še ko sva bila na telefonu.
Mitja S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Z vami sem povsem zadovoljna. Nekajkrat je prišlo do zapletov, ki ste jih vedno rešili po pričakovanjih in zelo hitro. Zato sem še vedno vaša stranka, mislim, da že od leta 2006.
Irena S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Najlepša hvala za odgovor, kar se ocene tiče-je absolutno najvišja možna. Hitro, kratko, jedrnato, razumljivo. Hvala vaši ekipi, super ste. (Saj zato pa zakup domene delamo pri vas in širimo dober glas o vas).
Sonja O.
zadovoljna stranka Domence
quote
Celo za soboto presenetljivo, ker sploh nismo pričakovali odgovora. Res da smo nekateri navajeni delati petek in svetek. Zgleda da se bomo počasi vsi tega navadili. Hvala za ažurnost, kar največ šteje pri vaših storitvah .
Tomaž
zadovoljna stranka Domence
quote
Odgovor na mojo težavo sem dobil v (presenetljivo) hitrem času... Hitro, natančno, škoda edino da se tega ne naučijo pri katerem malo večjem podjetju, ne pa da jim pišem, jih kličem in ne vem kaj.
Goran S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Prvi hosting provider, ki sem ga kadarkoli imel. In zadnji. Hitrost, podpora, opcije - vse top! Hvala vam.
Mark O.
zadovoljna stranka Domence

“Za naš prvi spletni event Informativa so nam predlagali Hiper gostovanje z LiteSpeed tehnologijo s katero smo bili izjemno zadovoljni. Z njihovo podporo, ustrežljivostjo in samo hitrostjo
pa res presenečeni.
Proevent – Daša Kastelic”

Pokličite nas!

Če ste nekdo, ki trenutno pri svojem ponudniku domen plačuje celo goro denarja, potem nas pokličite na telefonsko številko 04 58 35 444 in naša ekipa vam bo z veseljem pomagala najti rešitev vaših (spletnih) težav...
Divider

Domenca v številkah...

0 .
v regiji
0 +
registriranih domen
0 +
zadovoljnih naročnikov
0
let izkušenj

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"