večja naročila

Imate večje število domen, ki jih želite prenesti k nam?

Vse storitve na enem mestu

V Domenca uporabniških straneh boste lahko na enem mestu pregledovali vse zakupljene storitve

Enostaven postopek prenosa

V 20-letni zgodovini smo že velikokrat prenašali obsežne portfelje domen, zato smo razvili utečen postopek.

Več domen = nižja cena

Naročnikom z večjim številom domen ponujamo popuste za podaljšanje domen.

Pišite nam za več informacij in ponudbo!

Pogosto nas vprašate

Verjetno že veste, da je izbira zanesljivega ponudnika gostovanja ključna za uspeh vašega posla. Pri Domenci smo v več kot 20 letih pridobili ogromno izkušenj, naši naročniki pa so nas naučili, kaj pričakujejo od dobrega poslovnega partnerja. Pri nas lahko računate na:

  • Nižje cene za stranke z več storitvami. Pri nas velja: več domen imate, manjša je cena. Za stranke, ki imajo pri nas zakupljenih 10 ali več domen, smo pripravili nižje cene domen z najpogostejšimi končnicami.

  • Izjemna ponudba različnih storitev. V naši ponudbi boste našli pakete gostovanj za začetnike na spletu, izjemno zmogljive VPS strežnike in mnogo različnih tipov gostovanj nekje vmes. Spletne agencije običajno izbere Poslovno (reseller) gostovanje: izjemno fleksibilne pakete, kjer sami določate velikost posameznega cPanel računa, dovoljujemo pa tudi preprodajo. Seveda pa lahko za zahtevnejše spletne trgovine zakupite tudi zmogljivo Hiper gostovanje in pa kar VPS strežnik.

  • Za varnost poskrbimo mi! Domenca aktivna zaščita samodejno odpravlja ranljivosti v nekaterih aplikacijah ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti. Požarni zid pa preprečuje morebitne vdore in napade.

  • Uporabniške strani, kjer boste lahko na enem mestu pregledovali vse zakupljene storitve, si izdelali ponudbo ali pa preverili izdane račune.

  • Ekipo, ki vam bo pomagala pisati uspešno poslovno zgodbo. Ekipa Domence šteje več kot 20 posameznikov, ki so specializirani za različne spletne naloge. Če boste kdaj naleteli na težavo, ki je sami ne boste znali rešiti, se lahko zato vedno obrnete tudi na nas. Vsak dan, po telefonu, e-mailu, Facebooku ali chatu, od 8:00 do 20:00.

  • Mnogo brezplačnih storitev! Začeli bomo z brezplačnim prenosom vaših spletnih strani na vaš nov paket gostovanja pri Domenci. Priporočamo pa tudi brezplačno WHOIS zaščito ter brezplačno gostovanje za DNS zapise, spletno stran in e-mail predal.
Da. Kot največji ponudnik registracije domen in spletnega gostovanja v Sloveniji sodelujemo z različnimi poslovnimi partnerji, ki omogočajo registracijo domen. Pri nas je tako na voljo več kot 2000 domenskih končnic, ki jih najdete na seznamu domenskih končnic. Če na seznamu ne najdete želene končnice, nam pišite.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,87 od 5.

Na podlagi 13.932 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

Prijazna in strokovna
podpora

Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

2000+ domenskih
končnic

Na voljo imate več kot 2000 domenskih končnic po ugodnih cenah.

Nadzorna
plošča - cPanel

Urejajte svoje spletno gostovanje in domene v najbolj priljubljeni nadzorni plošči – cPanel.

23+ let spletne
tradicije

Za vas skrbi izkušena IT ekipa, ki ima na področju spletnega gostovanja več kot 23 let izkušenj.

30-dnevni
BREZPLAČNI preizkus

Nam ne želite takoj “poslati denarja”? Preizkusite naše storitve 100% na naše stroške – brez obveznosti in drobnega tiska.

60-dnevna garancija
na zadovoljstvo

V kolikor z našimi storitvami ne bi bili zadovoljni, vam (brez vprašanj) povrnemo celotno plačano kupnino.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"