večja naročila DOMEN

Imate večje število domen, ki jih želite prenesti k nam?

Več domen = nižja cena

Naročnikom z večjim številom domen aktiviramo posebne popuste za vsakoletno podaljšanje domen.

Varno na enem mestu

V Domenca uporabniških straneh boste lahko na enem mestu pregledovali vse zakupljene storitve in zaščitili domene z 2FA avtentikacijo.

Enostaven postopek prenosa

V 24-letni zgodovini smo že velikokrat prenašali obsežne portfelje domen, zato smo razvili utečen postopek.

Pišite nam za več informacij in ponudbo!

Pogosto nas vprašate

Verjetno že veste, da je izbira zanesljivega ponudnika gostovanja ključna za uspeh vašega posla. Pri Domenci smo v več kot 20 letih pridobili ogromno izkušenj, naši naročniki pa so nas naučili, kaj pričakujejo od dobrega poslovnega partnerja. Pri nas lahko računate na:

  • Nižje cene za stranke z več storitvami. Pri nas velja: več domen imate, manjša je cena. Za stranke, ki imajo pri nas zakupljenih 10 ali več domen, smo pripravili nižje cene domen z najpogostejšimi končnicami.

  • Izjemna ponudba različnih storitev. V naši ponudbi boste našli pakete gostovanj za začetnike na spletu, izjemno zmogljive VPS strežnike in mnogo različnih tipov gostovanj nekje vmes. Spletne agencije običajno izbere Poslovno (reseller) gostovanje: izjemno fleksibilne pakete, kjer sami določate velikost posameznega cPanel računa, dovoljujemo pa tudi preprodajo. Seveda pa lahko za zahtevnejše spletne trgovine zakupite tudi zmogljivo Hiper gostovanje in pa kar VPS strežnik.

  • Za varnost poskrbimo mi! Domenca aktivna zaščita samodejno odpravlja ranljivosti v nekaterih aplikacijah ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti. Požarni zid pa preprečuje morebitne vdore in napade.

  • Uporabniške strani, kjer boste lahko na enem mestu pregledovali vse zakupljene storitve, si izdelali ponudbo ali pa preverili izdane račune.

  • Ekipo, ki vam bo pomagala pisati uspešno poslovno zgodbo. Ekipa Domence šteje več kot 20 posameznikov, ki so specializirani za različne spletne naloge. Če boste kdaj naleteli na težavo, ki je sami ne boste znali rešiti, se lahko zato vedno obrnete tudi na nas. Vsak dan, po telefonu, e-mailu, Facebooku ali chatu, od 8:00 do 20:00.

  • Mnogo brezplačnih storitev! Začeli bomo z brezplačnim prenosom vaših spletnih strani na vaš nov paket gostovanja pri Domenci. Priporočamo pa tudi brezplačno WHOIS zaščito ter brezplačno gostovanje za DNS zapise, spletno stran in e-mail predal.
Da. Kot največji ponudnik registracije domen in spletnega gostovanja v Sloveniji sodelujemo z različnimi poslovnimi partnerji, ki omogočajo registracijo domen. Pri nas je tako na voljo več kot 2000 domenskih končnic, ki jih najdete na seznamu domenskih končnic. Če na seznamu ne najdete želene končnice, nam pišite.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,88 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva v obdobju januar – marec 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

24+ let
spletne tradicije

Smo podjetje, ki ima na področju spletnega gostovanja in registracije domen več kot 25 let izkušenj.

25 zaposlenih
strokovnjakov

Na vseh oddelkih za vas skrbijo izkušeni strokovnjaki z obširnim znanjem, vsak na svojem področju.

31.000+
zadovoljnih strank

Največji ponudnik gostovanja v Sloveniji – zaupa nam že več kot 31.000 uporabnikov različnih spletnih rešitev.

Prijazna podpora
na voljo 365 dni v letu

Vsak dan od 8. do 20. ure, vključno z vikendi in prazniki, vam bo na razpolago ekipa, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Več kot 1.600 strežnikov
v upravljanju

Ekipa izkušenih sistemskih administratorjev skrbi za vzpostavitev, posodobitve in monitoring več kot 1.600 strežnikov v 5  državah.

Pečat za izdan ISO certifikat

Zavezani
visokim standardom

Certifikat ISO 9001:2015, izdan s strani Bureau Veritas, dokazuje skladnost sistema vodenja za registracijo domen, spletno gostovanje, gostovanje v oblaku in VPS strežnike.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"