fbpx
Ali ste že preverili našo noro Black Friday ponudbo? Klikni tukaj
Domenca Logo

Zmogljivost paketov

Divider

Vsi Hiper paketi so zmogljivejši od klasičnih paketov gostovanja in tako primerni za gostovanje najzahtevnejših aplikacij.

PaketProcesorska jedra (CPU)Fizični pomnilnik (RAM)Število sočasnih povezav*Največje število datotek**Št. in velikost MySQLVelikost e-mail predalaPodpora za Node.js, PythonPodpora za LiteSpeed
Hiper S
33 GB100
(5 GB)
Hiper M
44 GB100 
(5 GB)
Hiper L
66 GB200 
(5 GB)
Hiper XL
88 GB300
(5 GB)
Divider
* Število sočasnih povezav

Ko želi uporabnik obiskati vašo spletno stran, mu naš strežnik pošlje vse podatke za izbrano podstran. Uporabnikov brskalnik nato podatke prikaže kot spletno stran. Strežnik lahko v enem trenutku obdela le določeno število zahtevkov (torej pošlje podatke le določenemu številu uporabnikom). Največjemu možnemu številu zahtevkov, ki jih strežnik lahko obdela v enem trenutku, pravimo tudi število sočasnih povezav. Število sočasnih povezav najlažje ponazorimo s spodnjim diagramom:

Recimo, da se vaša spletna stran nalaga 0,1 sekunde, število sočasnih povezav pa je nastavljeno na 10. V 0,1 sekunde lahko strežnik vašo spletno stran prikaže 10 uporabnikom, v 1 sekundi pa 100 uporabnikom.
V tej isti sekundi pa si lahko vašo spletno stran ogleduje še veliko več obiskovalcev – to so obiskovalci, ki so si vašo spletno stran naložili pred več kot 1 sekundo.

Pomen hitrega delovanja vaše spletne strani
Poglejmo še en primer, ko je število sočasnih povezav prav tako 10, vaša stran pa se nalaga 0,2 sekunde. V tem primeru se v 1 sekundi stran naloži največ 50 uporabnikom, torej pol manj kot v prvem primeru.
Preverite torej hitrost delovanja vaše spletne strani in poskrbite, da bo ta optimalna.

** Število datotek

Večina paketov ima na voljo neomejeno prostora na strežniku, imajo pa določeno zgornjo mejo največjega števila datotek v paketu gostovanja. Med datoteke se štejejo vse mape, datoteke, e-mail sporočila.

Divider

Kaj se zgodi, če presežem omejitve?

 

V primeru, da boste presegli določene omejitve, bomo skupaj z vami poiskali primerno rešitev.

 

Poiščite pravi paket za svojo spletno stran:

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.