Domenca Logo

Zmogljivost paketov

Divider
Vsi Hiper paketi so zmogljivejši od klasičnih paketov gostovanja in tako primerni za gostovanje najzahtevnejših aplikacij.
PaketProcesorska jedra (CPU)Fizični pomnilnik (RAM)Število sočasnih povezav*Največje število datotek**Št. in velikost MySQLVelikost e-mail predalaPodpora za Node.js, PythonPodpora za LiteSpeed
Hiper S
33 GB100
(5 GB)
Hiper M
44 GB100 
(5 GB)
Hiper L
66 GB200 
(5 GB)
Hiper XL
88 GB300
(5 GB)
Divider
* Število sočasnih povezav

Ko želi uporabnik obiskati vašo spletno stran, mu naš strežnik pošlje vse podatke za izbrano podstran. Uporabnikov brskalnik nato podatke prikaže kot spletno stran. Strežnik lahko v enem trenutku obdela le določeno število zahtevkov (torej pošlje podatke le določenemu številu uporabnikom). Največjemu možnemu številu zahtevkov, ki jih strežnik lahko obdela v enem trenutku, pravimo tudi število sočasnih povezav. Število sočasnih povezav najlažje ponazorimo s spodnjim diagramom:

Recimo, da se vaša spletna stran nalaga 0,1 sekunde, število sočasnih povezav pa je nastavljeno na 10. V 0,1 sekunde lahko strežnik vašo spletno stran prikaže 10 uporabnikom, v 1 sekundi pa 100 uporabnikom.
V tej isti sekundi pa si lahko vašo spletno stran ogleduje še veliko več obiskovalcev – to so obiskovalci, ki so si vašo spletno stran naložili pred več kot 1 sekundo.

Pomen hitrega delovanja vaše spletne strani
Poglejmo še en primer, ko je število sočasnih povezav prav tako 10, vaša stran pa se nalaga 0,2 sekunde. V tem primeru se v 1 sekundi stran naloži največ 50 uporabnikom, torej pol manj kot v prvem primeru.
Preverite torej hitrost delovanja vaše spletne strani in poskrbite, da bo ta optimalna.

** Število datotek

Večina paketov ima na voljo neomejeno prostora na strežniku, imajo pa določeno zgornjo mejo največjega števila datotek v paketu gostovanja. Med datoteke se štejejo vse mape, datoteke, e-mail sporočila.

Divider

Kaj se zgodi, če presežem omejitve?

 

V primeru, da boste presegli določene omejitve, bomo skupaj z vami poiskali primerno rešitev.

 

Poiščite pravi paket za svojo spletno stran:

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"