E-poštni marketing


Z dobro napisanimi e-novicami lahko vašo prodajo tudi podvojite. Toda, kako dobro napisati e-novice in katero orodje za množično pošiljanje e-novic izbrati?

Pomembno je, da je orodje s katerim boste pošiljali e-novice, enostavno in prijazno za uporabo, ter da vam omogoča podrobno spremljanje statistike. Še dodatna prednost orodja je, če vam omogoča tudi pregled za spam besede. Spam besede so izrazi, zaradi katerih e-poštno sporočilo lahko pristane v košu za nezaželeno pošto. Tega pa nikakor nočete!  Vaš cilj je, da e-poštno sporočilo prejme in prebere čim več vaših potencialnih kupcev.


Zakaj e-poštni marketing?


Z e- poštnim marketingom lahko neposredno povečujete prodajo ali pa gradite kredibilnost in povečujete ugled. Z njim lahko učinkovito  gradite odnos z vašimi kupci in z rednim ter premišljenim komuniciranjem ustvarjate lojalne kupce

Učinkovito orodje za pošiljanje e-novic Dostavljalec.si vam s podrobnim prikazovanjem statistike omogoča dosegati vse te cilje. Pove vam, kdo je odprl vaše sporočilo in kdo je kliknil na povezavo v njem. Tako vidite, kateri prejemniki so zainteresirani za vašo ponudbo in se nato osredotočite samo nanje. S tem prihranite čas in denar v prodaji!

Poleg tega se lahko, posebej za uporabo tega orodja, udeležite delavnice »E-novice v enem dnevu«, na kateri se naučite, kako napisati dobre e-novice, kdaj je najboljši čas za pošiljanje, kakšen je pravni vidik pošiljanja e-novic ter tudi, kako upravljati s seznami stikov, kako testirati rizičnost za spam in še mnogo drugega. Skupaj tudi pošljemo vaše prve e-novice.

Razmišljate, da bi začeli tudi vi pošiljati e-novice? Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najustreznejši paket za vas!


Več o orodju Dostavljalec.si za pošiljanje množičnih e-poštnih sporočil preberite tukaj.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ? Z VESELJEM VAM POMAGAMO. 

04 58 35 444 info@domenca.com

Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
100.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
Informacije in podpora
04 58 35 444
info@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Splošni podatki podjetja >
Zaposlitev >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

© 1999 - 2020 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni