Domenca logotip

Neomejeno e-poštnih predalov

Kaj so prednosti e-mail predalov pri Domenci?

Antivirus in antispam zaščita

Varen dostop do e-pošte

Nadzorni sistem preprečuje zlorabo vašega e-predala

Vsi poštni predali, ki jih ustvarite, imajo brezplačno vključeno antispam in antivirus zaščito, ki temelji na najbolj razširjenih, preverjenih in uporabljenih rešitvah v industriji.

Vsak posamezni uporabnik lahko antispam zaščito prilagodi svojim potrebam in to popolnoma samostojno v nadzorni plošči.

Varnost e-pošte vse bolj postaja tema, ki se jo zaveda vsak posameznik, mi ji pa posvečamo pozornost že dlje časa. Zato je dostop do vseh naših poštnih strežnikov možen tudi prek protokolov, ki so namenjeni varnemu prenosu podatkov prek interneta (SSL oz. TLS). S tem preprečimo, da bi kdo prestregel vaše geslo, ko se prijavljate na naš e-poštni strežnik, hkrati pa tudi ne morejo prebirati vaših sproročil, ko potujejo med našim strežnikom in vašim odjemalcem.

Vsi varnosti ukrepi na naši strani pa še vedno ne morejo preprečiti, da v določenih primerih nepridipravi pridobijo dostop do e-poštnih predalov. Najpogostje je razlog okužba računalnika uporabnika e-pošte ali prešibko geslo na e-poštnem predalu.

V večini primerov se takšne e-poštne predale zlorablja za pošiljanje vsiljene (spam) e-pošte. Tudi zaradi tega smo na strežnikih za deljeno gostovanje omejili pošiljanje e-poštnih sporočil v okviru ene gostujoče domene (spletne strani) na tisoč na dan.  Po naših izkušnjah to zadostuje za normalno poslovanje, hkrati pa preprečimo zlorabe za pošiljanje vsiljene pošte, ki nato poslabšajo dostavljivost legalne pošte vsem uporabnikom istega poštnega strežnika. Seveda pa vam lahko, če potrebujete masovno pošiljanje za poslovne namene, kot rešitev ponudimo prijazno orodje za e-poštni marketing.

Poleg tega naš požarni zid naslednje generacije preprečuje poskuse vdorov z ugibanjem gesla, naš nadzorni sistem pa stalno spremlja e-poštne strežnike in nas obvesti ob odstopu od normalnega delovanja, da naši tehniki lahko takoj posredujejo.

Razumemo, da imajo naši uporabniki različne potrebe pri uporabi e-pošte, zato smo omogočili, da do nje lahko dostopate tako s pomočjo klasičnih odjemalcev, kot so Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail in podobni, prek mobilnih naprav (iOS, Android, Windows Phone) ali s pomočjo spletnega vmesnika za dostop do e-pošte, ki deluje tudi prek mobilnih naprav.

Za prejemanje pošte sta vam na voljo protokola POP3 in IMAP, za pošiljanje pa seveda standardni protokol SMTP.

Lahko pa si izberere tudi nastavitev, ki vso vašo e-pošto, ki jo prejmete na naslov pod vašo domeno (npr. info@vasadomena.si), preusmeri na vaš obstoječi naslov npr. @gmail.com naslov.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,88 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva v obdobju januar – marec 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

24+ let
spletne tradicije

Smo podjetje, ki ima na področju spletnega gostovanja in registracije domen več kot 24 let izkušenj.

25 zaposlenih
strokovnjakov

Na vseh oddelkih za vas skrbijo izkušeni strokovnjaki z obširnim znanjem, vsak na svojem področju.

31.000+
zadovoljnih strank

Največji ponudnik gostovanja v Sloveniji – zaupa nam že več kot 31.000 uporabnikov različnih spletnih rešitev.

Prijazna podpora
na voljo 365 dni v letu

Vsak dan od 8. do 20. ure, vključno z vikendi in prazniki, vam bo na razpolago ekipa, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Več kot 1.600 strežnikov
v upravljanju

Ekipa izkušenih sistemskih administratorjev skrbi za vzpostavitev, posodobitve in monitoring več kot 1.600 strežnikov v 5  državah.

Pečat za izdan ISO certifikat

Zavezani
visokim standardom

Certifikat ISO 9001:2015, izdan s strani Bureau Veritas, dokazuje skladnost sistema vodenja za registracijo domen, spletno gostovanje, gostovanje v oblaku in VPS strežnike.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"