Domenca Logo

Neomejeno e-poštnih predalov

V mnogih paketih gostovanja je možno ustvariti poštne predale.

Z našimi več kot 20-letnimi izkušnjami se zavedamo, da je e-pošta ključni del poslovanja vsakega sodobnega podjetja, hkrati pa tudi vemo koliko znanja, rednega spremljanja strežnikov in predanosti tehnikov je potrebno, da je dostava e-pošte redna, zanesljiva in varna.

Kaj so prednosti e-mail predalov pri Domenci?

icon
Antivirus in antispam zaščita
icon
Varen dostop do e-pošte
icon
Nadzorni sistem preprečuje zlorabo vašega e-predala

Antivirus in antispam zaščita

Varen dostop do e-pošte

Nadzorni sistem preprečuje zlorabo vašega e-predala

Divider

Vsi poštni predali, ki jih ustvarite, imajo brezplačno vključeno antispam in antivirus zaščito, ki temelji na najbolj razširjenih, preverjenih in uporabljenih rešitvah v industriji.

Vsak posamezni uporabnik lahko antispam zaščito prilagodi svojim potrebam in to popolnoma samostojno v nadzorni plošči.

Varnost e-pošte vse bolj postaja tema, ki se jo zaveda vsak posameznik, mi ji pa posvečamo pozornost že dlje časa. Zato je dostop do vseh naših poštnih strežnikov možen tudi prek protokolov, ki so namenjeni varnemu prenosu podatkov prek interneta (SSL oz. TLS). S tem preprečimo, da bi kdo prestregel vaše geslo, ko se prijavljate na naš e-poštni strežnik, hkrati pa tudi ne morejo prebirati vaših sproročil, ko potujejo med našim strežnikom in vašim odjemalcem.

Vsi varnosti ukrepi na naši strani pa še vedno ne morejo preprečiti, da v določenih primerih nepridipravi pridobijo dostop do e-poštnih predalov. Najpogostje je razlog okužba računalnika uporabnika e-pošte ali prešibko geslo na e-poštnem predalu.

V večini primerov se takšne e-poštne predale zlorablja za pošiljanje vsiljene (spam) e-pošte. Tudi zaradi tega smo na strežnikih za deljeno gostovanje omejili pošiljanje e-poštnih sporočil v okviru ene gostujoče domene (spletne strani) na tisoč na dan.  Po naših izkušnjah to zadostuje za normalno poslovanje, hkrati pa preprečimo zlorabe za pošiljanje vsiljene pošte, ki nato poslabšajo dostavljivost legalne pošte vsem uporabnikom istega poštnega strežnika. Seveda pa vam lahko, če potrebujete masovno pošiljanje za poslovne namene, kot rešitev ponudimo prijazno orodje za e-poštni marketing.

Poleg tega naš požarni zid naslednje generacije preprečuje poskuse vdorov z ugibanjem gesla, naš nadzorni sistem pa stalno spremlja e-poštne strežnike in nas obvesti ob odstopu od normalnega delovanja, da naši tehniki lahko takoj posredujejo.

Razumemo, da imajo naši uporabniki različne potrebe pri uporabi e-pošte, zato smo omogočili, da do nje lahko dostopate tako s pomočjo klasičnih odjemalcev, kot so Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail in podobni, prek mobilnih naprav (iOS, Android, Windows Phone) ali s pomočjo spletnega vmesnika za dostop do e-pošte, ki deluje tudi prek mobilnih naprav.

Za prejemanje pošte sta vam na voljo protokola POP3 in IMAP, za pošiljanje pa seveda standardni protokol SMTP.

Lahko pa si izberere tudi nastavitev, ki vso vašo e-pošto, ki jo prejmete na naslov pod vašo domeno (npr. info@vasadomena.si), preusmeri na vaš obstoječi naslov npr. @gmail.com naslov.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"