Domenca, največji slovenski ponudnik spletnega gostovanja, predstavlja neverjetno kupčijo brez kakršnega koli tveganja…

Sedaj lahko končno BREZPLAČNO preizkusite naše najbolje prodajane pakete gostovanja in z njimi pohitrite vašo spletno stran… in to brez kakršnih koli obveznosti in drobnega tiska!

(Relevantna opomba: Večina lastnikov spletnih strani je po tem uvodnem brezplačnem testu spoznalo, da bi njihova spletna stran res lahko bila hitrejša in posledično prodala več. Po podatkih spletne strani cloudflare.com namreč za le 1 sekundo hitreje naložena spletna stran izboljša konverzijo za kar 7%)

Pozdravljeni.

Pri Domenci enostavno sovražimo počasne spletne strani. Pravzaprav nam grejo tako na živce, da smo pripravljeni narediti praktično vse, da jih pohitrimo.

V tem duhu smo za vas – ne glede na to, ali ste ena izmed naših 29,000+ zadovoljnih strank ali pa z nami sploh še ne poslujete – pripravili ponudbo, ki se ji je res težko upreti.

Na 100% naše stroške (brez obveznosti in drobnega tista) vam dejansko za 30 dni ponudimo brezplačen preizkus naših najbolje prodajanih paketov gostovanj, s katerimi boste na zelo enostaven način ugotovili, kako lahko že izbira pravega gostovanja vpliva na čas nalaganja vaše spletne strani… in posledično tudi na uporabniško izkušnjo, Google “ocene” in seveda tudi samo prodajo.

Ta posebna ponudba je na voljo predvsem za tiste, ki že imate svojo domeno, svoje gostovanje (bodisi pri nas ali kje drugje) in tudi svojo spletno stran oziroma spletno trgovino.

Za vse, ki gostujete pri drugem ponudniku:

Brez skrbi, za vas bomo popolnoma brezplačno uredili prenos obstoječe spletne strani na vam primerno gostovanje, zaradi česar boste lahko popolnoma normalno in brez zapletov izvedli ta 30-dnevni test.

Skratka – bistvo tega enostavnega in brezplačnega enomesečnega sodelovanja je v tem, da boste lahko zelo hitro ugotovili, če je vaša spletna stran lahko zaradi izbire pravega paketa gostovanja hitrejša in prodajno učinkovitejša.
*Namig: večina lastnikov spletnih strani je po tem uvodnem brezplačnem testu na to vprašanje odgovorilo z “DA”
Vse, kar morate narediti vi, je to, da spodaj izberete vam najbolj primeren paket ter nato sledite preprostim navodilom za aktivacijo vašega brezplačnega preizkusa, pri katerem ne morete izgubiti prav ničesar… pridobite pa lahko marsikaj.Znano je namreč, da za le 1 sekundo hitreje naložena spletna stran…
  • Izboljša vašo konverzijo za kar 7%
  • Pozitivno vpliva na rangiranje vaše spletne strani na Googlu
  • Polepša uporabniško izkušnjo vsem tistim, ki ob prvem stiku z vašo spletno stranjo ne oddajo naročila oziroma povpraševanja

Izbira je vaša.

Kakšne možnosti obstajajo?

Dobro vprašanje. Pri nas gostuje skoraj vsaka tretja slovenska spletna stran in priznati moramo, da večina naših partnerjev in strank kot osnovo izbere enega izmed Neomejenih gostovanj, ki vam poleg boljše hitrosti omogočajo tudi neomejeno izkušnjo, saj z njimi dobite…

… kar v praksi pomeni, da se lahko za vedno poslovite od vseh skrbi, kot so “joj, moja spletna stran na strežniku zasede preveč prostora”, “spletna stran se je spet upočasnila zaradi prevelike obremenitve prometa” in  “ah, ta nadležni e-mail predal je spet dosegel svoj limit”.

Če pa imate v lasti večjo spletno trgovino, pa bo za vas bolj primeren 30-dnevni brezplačen preizkus Hiper gostovanja, o katerem si lahko več preberete tukaj (in ga nato prek te iste povezave preizkusite s pomočjo spodaj pripetih navodil)

Prav tako v vsakem neomejenem SM ali L paketu dobite še polno nekih dobrot (bon za 60 € za Google oglase, brezplačne SSL certifikate… in možnost nadgradnje z LiteSpeed tehnologijo), ki vam jih za lažjo predstavo prilagamo spodaj.

Poiščite pravi paket za svojo
spletno stran

Vsa tri gostovanja so seveda podprta z vrhunsko strojno opremo in celotnim sistemom infrastrukture, kar smo (s pomočjo rahlo kompleksnih IT izrazov) še dodatno razložili na tej povezavi. Za vse tiste, ki vas te podrobnosti ne zanimajo, pa naj vam samo po “domače” zagotovimo – pri nas bodo stvari delovale. In to hitro.

Katero kombinacijo naša ekipa strokovnjakov dejansko priporoča za čim bolj bliskovit napredek?

V duhu polne transparentnosti sporočamo naslednje…

“Čeprav obstajajo konkretne razlike med samo hitrostjo in karakteristikami osnovnih gostovanj, je za maksimalni učinek najbolj pomembna stvar, da se pri vsakem paketu poleg osnove vzame dodatek LiteSpeed strežnika, ki do 6-krat pohitri spletno stran”

Zakaj?

LiteSpeed strežnik (gre za opcijo, ki nadomešča klasičen Apache strežnik) je neke vrste “pospeševalec” oziroma “dodatni raketni pogon”, ki ga v večini primerov uporabljajo tiste najzahtevnejše spletne trgovine… in zanj tudi plačajo lepe vsote denarja – letno od 200 € pa vse do 1.000 €.

Ker pa vemo, da večina naših strank nima v lasti milijonske spletne trgovine in neomejenih budgetov, smo LiteSpeed dodatek za zgolj dodatnih 4,99 € na mesec omogočili tudi za vse kupce S, M ali L gostovanj (seveda vas ta dodatek v sklopu tega brezplačnega 30-dnevnega preizkusa ne stane prav nič).

Za kaj se naj torej odločim?

Zavedamo se, da je informacij veliko in ravno zato smo spodaj pripravili 3 enostavne scenarije, od katerih bo skoraj gotovo eden izmed njih pravi za vas.

OPCIJA 1: PAKET S – Spletni začetnik

Če imate v lasti zgolj eno spletno stran in iščete najugodnejšo opcijo, potem izberite paket S. 

Litespeed dodatek vam v tem opisanem primeru toplo priporočamo, razen če je spletna stran res-res pasivna, z minimalnim obiskom… ter je istočasno tudi ne promovirate.

OPCIJA 2: PAKET M – Spletni podjetnik

Če imate v lasti 1, 2, 3, 4 ali 5 spletnih strani, ki jih dnevno obišče kar nekaj ljudi, potem izberite paket M, saj gre za najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. 

Litespeed dodatek vam toplo priporočamo, saj vam vašo spletno stran pohitri za kar 6x hitreje.

OPCIJA 3: PAKET L – Spletni profesionalec

Če imate v lasti več spletnih strani in se istočasno zavedate, da se pri gostovanju ne splača “šparat”, potem izberite paket L, saj gre za naš najboljši paket (z izjemo Hiper gostovanja).

Litespeed dodatek vam kot pri ostalih dveh paketih močno priporočamo.

Kako lahko izkoristim ta 30-dnevni brezplačen preizkus in pohitrim svojo spletno stran?

Kot smo omenili, gre za zelo preprost postopek (brez drobnega tiska in podlih iger), ki vam ne bi smel vzeti več kot 3 minute časa.

  • Spodaj izberite in kliknite željen paket neomejenega gostovanja (S, M ali L)
  • Izberite svojo domeno in jo dodajte v košarico
  • Potrdite izbrano neomejeno gostovanje
  • Dodajte izbrani paket gostovanja (S, M ali L) v košarico
  • Na koraku 4 (če se vam zdi to pametno tako kot nam) izberite nadgradnjo izbranega paketa z LiteSpeed tehnologijo
  • Sledite korakom do registracije za nove uporabnike, kjer ustvarite račun (če ste stranka Domence, se prijavite v vaš račun)
  • Sledite korakom do plačila gostovanja, kjer označite potrditveno polje za plačilo preko TRR-ja ter izkoristite 30 dnevni brezplačni preizkus
Za vse obstoječe stranke Domence…Če uporabljate eno izmed naših Domencinih gostovanj in si želite preizkusiti boljši paket, potem vam predlagamo, da nam za 30 dnevno preizkusno obdobje pišete na info@domenca.com ali nas pokličete na tel. številko 04 583 54 44.

Prav tako v vsakem neomejenem SM ali L paketu dobite še polno nekih dobrot (bon za 60 € za Google oglase, brezplačne SSL certifikate… in možnost nadgradnje z LiteSpeed tehnologijo), ki vam jih za lažjo predstavo prilagamo spodaj.

Če boste med samim procesom “kupovanja” postali tako prepričani v nas, lahko ob koncu nakupa izbrano gostovanje dejansko že takoj zakupite (s pomočjo kreditne kartice ali PayPal-a), v nasprotnem primeru pa na koncu izberite plačilo po TRR-ju.

Ko boste to naredili, vam bomo sicer izdali predračun, ki pa ga ni treba plačati naslednjih 30 dni (oziroma nikoli, v kolikor s samim rezultatom brezplačnega preizkusa ne boste zadovoljni).

Pošteno?

Pošteno.

Sedaj pa izberite svoj paket in se vidimo na drugi strani. Na hitrejši strani : )

Vaša Domenca

P.S.: V naše storitve smo tako prepričani, da vam – poleg brezplačnega preizkusa – nudimo tudi dodatno 60-dnevno garancijo. To v praksi pomeni, da vam ob vašem morebitnem plačilu (ki sledi po 30 dneh brezplačnega obdobja) obljubljamo tudi dodatna 2 meseca garancije, znotraj katerih lahko svoj primarni nakup prekličete in vrnili vam bomo denar.

Sicer se to v praksi ne dogaja, saj so praktično vse naše stranke z nami zadovoljne, se nam pa zdi pomembno, da veste, da ste v dobrih rokah in da z nami ne morete “brcniti v temo”, pač pa lahko zgolj popeljete svoj (spletni) posel na nov nivo.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,87 od 5.

Na podlagi 13.932 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

Prijazna in strokovna
podpora

Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

2000+ domenskih
končnic

Na voljo imate več kot 2000 domenskih končnic po ugodnih cenah.

Nadzorna
plošča - cPanel

Urejajte svoje spletno gostovanje in domene v najbolj priljubljeni nadzorni plošči – cPanel.

23+ let spletne
tradicije

Za vas skrbi izkušena IT ekipa, ki ima na področju spletnega gostovanja več kot 23 let izkušenj.

30-dnevni
BREZPLAČNI preizkus

Nam ne želite takoj “poslati denarja”? Preizkusite naše storitve 100% na naše stroške – brez obveznosti in drobnega tiska.

60-dnevna garancija
na zadovoljstvo

V kolikor z našimi storitvami ne bi bili zadovoljni, vam (brez vprašanj) povrnemo celotno plačano kupnino.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"