Domenca Logo

Domenca, največji slovenski ponudnik spletnega gostovanja, predstavlja neverjetno kupčijo
brez kakršnega koli tveganja…

Domenca, največji slovenski ponudnik
spletnega gostovanja, predstavlja
neverjetno kupčijo brez kakršnega
koli tveganja…

“Sedaj lahko končno BREZPLAČNO preizkusite
naše najbolje prodajane pakete gostovanja in z njimi
pohitrite vašo spletno stran… in to brez kakršnih koli
obveznosti in drobnega tiska!”

“Sedaj lahko končno
BREZPLAČNO
preizkusite
naše najbolje prodajane
pakete gostovanja in
z njimi pohitrite vašo
spletno stran… in to brez
kakršnih koli obveznosti
in drobnega tiska!”

(Relevantna opomba: Večina lastnikov spletnih strani je po tem uvodnem brezplačnem testu spoznalo,
da bi njihova spletna stran res lahko bila hitrejša in posledično prodala več. Po podatkih spletne strani cloudflare.com
namreč za le 1 sekundo hitreje naložena spletna stran izboljša konverzijo za kar 7%)

(Relevantna opomba: Večina lastnikov spletnih strani je po tem uvodnem brezplačnem testu spoznalo, da bi njihova spletna stran res lahko bila hitrejša in posledično prodala več. Po podatkih spletne strani cloudflare.com namreč za le 1 sekundo hitreje naložena spletna stran izboljša konverzijo za kar 7 %)

Divider

Pozdravljeni.

Pri Domenci enostavno sovražimo počasne spletne strani. Pravzaprav nam grejo tako na živce, da smo pripravljeni narediti praktično vse, da jih pohitrimo.

V tem duhu smo za vas – ne glede na to, ali ste ena izmed naših 29,000+ zadovoljnih strank ali pa z nami sploh še ne poslujete – pripravili ponudbo, ki se ji je res težko upreti. 

Na 100% naše stroške (brez obveznosti in drobnega tista) vam dejansko za 30 dni ponudimo brezplačen preizkus naših najbolje prodajanih paketov gostovanj, s katerimi boste na zelo enostaven način ugotovili, kako lahko že izbira pravega gostovanja vpliva na čas nalaganja vaše spletne strani… in posledično tudi na uporabniško izkušnjo, Google “ocene” in seveda tudi samo prodajo.

Ta posebna ponudba je na voljo predvsem za tiste, ki že imate svojo domeno, svoje gostovanje (bodisi pri nas ali kje drugje) in tudi svojo spletno stran oziroma spletno trgovino.

Za vse, ki gostujete pri drugem ponudniku:

Za vse, ki gostujete pri drugem ponudniku:

Brez skrbi, za vas bomo popolnoma brezplačno uredili prenos obstoječe spletne strani na vam primerno gostovanje, zaradi česar boste lahko popolnoma normalno in brez zapletov izvedli ta 30-dnevni test.

Za vse, ki gostujete pri drugem ponudniku:

Za vse, ki gostujete pri drugem ponudniku:

Brez skrbi, za vas bomo popolnoma brezplačno uredili prenos obstoječe spletne strani na vam primerno gostovanje, zaradi česar boste lahko popolnoma normalno in brez zapletov izvedli ta 30-dnevni test.

Skratka – bistvo tega enostavnega in brezplačnega enomesečnega sodelovanja je v tem, da boste lahko zelo hitro ugotovili, če je vaša spletna stran lahko zaradi izbire pravega paketa gostovanja hitrejša in prodajno učinkovitejša.

*Namig: večina lastnikov spletnih strani je po tem uvodnem brezplačnem testu na to vprašanje odgovorilo z “DA”

Vse, kar morate narediti vi, je to, da spodaj izberete vam najbolj primeren paket ter nato sledite preprostim navodilom za aktivacijo vašega brezplačnega preizkusa, pri katerem ne morete izgubiti prav ničesar… pridobite pa lahko marsikaj. 

Znano je namreč, da za le 1 sekundo hitreje naložena spletna stran…

Izbira je vaša.

Divider

Kakšne možnosti obstajajo?

Kakšne možnosti
obstajajo?

Dobro vprašanje. Pri nas gostuje skoraj vsaka tretja slovenska spletna stran in priznati moramo, da večina naših partnerjev in strank kot osnovo izbere enega izmed Neomejenih gostovanj, ki vam poleg boljše hitrosti omogočajo tudi neomejeno izkušnjo, saj z njimi dobite…

… kar v praksi pomeni, da se lahko za vedno poslovite od vseh skrbi, kot so “joj, moja spletna stran na strežniku zasede preveč prostora”, “spletna stran se je spet upočasnila zaradi prevelike obremenitve prometa” in  “ah, ta nadležni e-mail predal je spet dosegel svoj limit”.

Če pa imate v lasti večjo spletno trgovino, pa bo za vas bolj primeren 30-dnevni brezplačen preizkus Hiper gostovanja, o katerem si lahko več preberete tukaj (in ga nato prek te iste povezave preizkusite s pomočjo spodaj pripetih navodil)

Če pa imate v lasti večjo spletno trgovino, pa bo za vas bolj primeren 30-dnevni brezplačen preizkus hiper gostovanja, o katerem si lahko več preberete tukaj (in ga nato prek te iste povezave preizkusite s pomočjo spodaj pripetih navodil)

Prav tako v vsakem neomejenem S, M ali L paketu dobite še polno nekih dobrot (bon za 60 € za Google oglase, brezplačne SSL certifikate… in možnost nadgradnje z LiteSpeed tehnologijo), ki vam jih za lažjo predstavo prilagamo spodaj.

Vsa tri gostovanja so seveda podprta z vrhunsko strojno opremo in celotnim sistemom infrastrukture, kar smo (s pomočjo rahlo kompleksnih IT izrazov) še dodatno razložili na tej povezavi. Za vse tiste, ki vas te podrobnosti ne zanimajo, pa naj vam samo po “domače” zagotovimo – pri nas bodo stvari delovale. In to hitro.

Vrhunska strojna oprema

SuperMicro strežniki

Intel Xeon Gold procesorji do 3,9 GHz

IBM diskovno polje z najhitrejšimi NVMe SSD diski:

 

Celoten DHH.si sistem infrastrukture:

Procesorska moč: 1.900+ CPU jeder

Delovni spomin: 13+ TB RAM

Diskovni prostor: 500+ TB

Varnostne kopije na oddaljeni lokaciji v Zagrebu

 

Internetna povezava:

Povezava 10 Gbit/s v slovensko internetno vozlišče SIX, redundančna povezava do obeh lokacij (Tehnološki park Ljubljana in Institut “Jožef Stefan”)

10 Gbit/s povezava v tujino (redundančna povezava preko več različnih ponudnikov)

Divider

Katero kombinacijo naša ekipa strokovnjakov dejansko
priporoča za čim bolj bliskovit napredek?

Katero kombinacijo naša
ekipa strokovnjakov
dejansko priporoča za čim
bolj bliskovit napredek?

V duhu polne transparentnosti sporočamo naslednje…

“Čeprav obstajajo konkretne razlike med samo hitrostjo in karakteristikami osnovnih gostovanj, je za maksimalni učinek najbolj pomembna stvar, da se pri vsakem paketu poleg osnove vzame dodatek LiteSpeed strežnika, ki do 6-krat pohitri spletno stran”

Zakaj?

LiteSpeed strežnik (gre za opcijo, ki nadomešča klasičen Apache strežnik) je neke vrste “pospeševalec” oziroma “dodatni raketni pogon”, ki ga v večini primerov uporabljajo tiste najzahtevnejše spletne trgovine… in zanj tudi plačajo lepe vsote denarja – letno od 200 € pa vse do 1.000 €.

Ker pa vemo, da večina naših strank nima v lasti milijonske spletne trgovine in neomejenih budgetov, smo LiteSpeed dodatek za zgolj dodatnih 4,99 € na mesec omogočili tudi za vse kupce S, M ali L gostovanj (seveda vas ta dodatek v sklopu tega brezplačnega 30-dnevnega preizkusa ne stane prav nič).

Divider

Za kaj se naj torej odločim?

Za kaj se naj torej
odločim?

Zavedamo se, da je informacij veliko in ravno zato smo spodaj pripravili 3 enostavne scenarije, od katerih bo skoraj gotovo eden izmed njih pravi za vas.

OPCIJA 1: PAKET S – Spletni začetnik

Če imate v lasti zgolj eno spletno stran in iščete najugodnejšo opcijo, potem izberite paket S. 

Litespeed dodatek vam v tem opisanem primeru toplo priporočamo, razen če je spletna stran res-res pasivna, z minimalnim obiskom… ter je istočasno tudi ne promovirate.

OPCIJA 2: PAKET M – Spletni podjetnik

Če imate v lasti 1, 2, 3, 4 ali 5 spletnih strani, ki jih dnevno obišče kar nekaj ljudi, potem izberite paket M, saj gre za najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. 

Litespeed dodatek vam toplo priporočamo, saj vam vašo spletno stran pohitri za kar 6x hitreje.

OPCIJA 3: PAKET L – Spletni profesionalec

Če imate v lasti več spletnih strani in se istočasno zavedate, da se pri gostovanju ne splača “šparat”, potem izberite paket L, saj gre za naš najboljši paket (z izjemo Hiper gostovanja).

Litespeed dodatek vam kot pri ostalih dveh paketih močno priporočamo.

Divider

Kako lahko izkoristim ta 30-dnevni brezplačen preizkus
in pohitrim svojo spletno stran?

Kako lahko izkoristim
ta 30-dnevni brezplačen
preizkus in pohitrim
svojo spletno stran?

Kot smo omenili, gre za zelo preprost postopek (brez drobnega tiska in podlih iger), ki vam ne bi smel vzeti več kot 3 minute časa.

Spodaj izberite in kliknite željen paket neomejenega gostovanja (S, M ali L)

Izberite svojo domeno in jo dodajte v košarico

Potrdite izbrano neomejeno gostovanje

Dodajte izbrani paket gostovanja (S, M ali L) v košarico

Na koraku 4 (če se vam zdi to pametno tako kot nam) izberite nadgradnjo izbranega paketa z LiteSpeed tehnologijo

Sledite korakom do registracije za nove uporabnike, kjer ustvarite račun (če ste stranka Domence, se prijavite v vaš račun)

Sledite korakom do plačila gostovanja, kjer označite potrditveno polje za plačilo preko TRR-ja ter izkoristite 30 dnevni brezplačni preizkus

Za vse obstoječe stranke Domence…

Če uporabljate eno izmed naših Domencinih gostovanj in si želite preizkusiti boljši paket, potem vam predlagamo,
da nam za 30 dnevno preizkusno obdobje pišete na info@domenca.com ali nas pokličete na tel. številko 04 583 54 44.

Za vse obstoječe stranke Domence…

Če uporabljate eno izmed naših Domencinih gostovanj in si želite preizkusiti boljši paket, potem vam predlagamo, da nam za 30 dnevno preizkusno obdobje pišete na info@domenca.com ali nas pokličete na tel. številko 04 583 54 44.

Če boste med samim procesom “kupovanja” postali tako prepričani v nas, lahko ob koncu nakupa izbrano gostovanje dejansko že takoj zakupite (s pomočjo kreditne kartice ali PayPal-a), v nasprotnem primeru pa na koncu izberite plačilo po TRR-ju.

Ko boste to naredili, vam bomo sicer izdali predračun, ki pa ga ni treba plačati naslednjih 30 dni (oziroma nikoli, v kolikor s samim rezultatom brezplačnega preizkusa ne boste zadovoljni).

Pošteno?

Pošteno.

Sedaj pa izberite svoj paket in se vidimo na drugi strani. Na hitrejši strani : )

Vaša Domenca

P.S.: V naše storitve smo tako prepričani, da vam – poleg brezplačnega preizkusa – nudimo tudi dodatno 60-dnevno garancijo. To v praksi pomeni, da vam ob vašem morebitnem plačilu (ki sledi po 30 dneh brezplačnega obdobja) obljubljamo tudi dodatna 2 meseca garancije, znotraj katerih lahko svoj primarni nakup prekličete in vrnili vam bomo denar.

Sicer se to v praksi ne dogaja, saj so praktično vse naše stranke z nami zadovoljne, se nam pa zdi pomembno, da veste, da ste v dobrih rokah in da z nami ne morete “brcniti v temo”, pač pa lahko zgolj popeljete svoj (spletni) posel na nov nivo.

Divider

Skupina DHH v številkah

0 .
v regiji
0 +
registriranih domen
0 +
zadovoljnih naročnikov
0 +
izdelanih strani
Divider

Pogosta vprašanja in odgovori...

Pogosta vprašanja in odgovori...

Pri Domenci enostavno sovražimo počasne spletne strani. Pravzaprav nam grejo tako na živce, da smo pripravljeni narediti praktično vse, da jih pohitrimo.

V tem duhu smo pripravljeni ponuditi brezplačni 30-dnevni preizkus naših najbolje prodajanih gostovanj.

S tem boste na enostaven način ugotovili, kako lahko že izbira pravega gostovanja vpliva na čas nalaganja vaše spletne strani… in posledično tudi na uporabniško izkušnjo, Google “ocene” in seveda tudi samo prodajo.

Glavna razlika med našimi paketi je število spletnih strani, ki jih lahko gostujete v izbranem paketu, ter zmogljivost paketa.

Spodaj pripravili 3 enostavne scenarije:

PAKET S – Spletni začetnik

Če imate v lasti zgolj eno spletno stran in iščete najugodnejšo opcijo, potem izberite paket S. 

Litespeed dodatek vam v tem opisanem primeru toplo priporočamo, razen če je
spletna stran res-res pasivna, z minimalnim obiskom… ter je istočasno
tudi ne promovirate.

PAKET M – Spletni podjetnik

Če imate v lasti 1, 2, 3, 4 ali 5 spletnih strani, ki jih dnevno obišče kar nekaj ljudi, potem izberite paket M, saj gre za najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. 

Litespeed dodatek vam toplo priporočamo, saj vam vašo spletno stran pohitri za kar 6x hitreje.

PAKET L – Spletni profesionalec

Če imate v lasti več spletnih strani in se istočasno zavedate, da se pri gostovanju ne splača “šparat”, potem izberite paket L, saj gre za naš najboljši paket (z izjemo Hiper gostovanja).

Litespeed dodatek vam kot pri ostalih dveh paketih močno priporočamo.

Kot smo omenili že zgoraj, gre za zelo preprost postopek (brez drobnega tiska in podlih iger), ki vam ne bi smel vzeti več kot 3 minute časa.

Preprosto sledite spodnjim 7 korakom

1.Izberite in kliknite željen paket neomejenega gostovanja (S, M ali L)

2.Izberite svojo domeno in jo dodajte v košarico

3.Potrdite izbrano neomejeno gostovanje

4.Dodajte izbrani paket gostovanja (S, M ali L) v košarico

5.Na koraku 4 (če se vam zdi to pametno tako kot nam) izberite nadgradnjo izbranega paketa z LiteSpeed tehnologijo

6.Sledite korakom do registracije za nove uporabnike, kjer ustvarite račun (če ste stranka Domence, se prijavite v vaš račun)

7.Sledite korakom do plačila gostovanja, kjer označite potrditveno polje za plačilo preko TRR-ja ter izkoristite 30 dnevni brezplačni preizkus

Za objavo spletne strani na spletu potrebujete domeno in paket spletnega gostovanja.

Priporočamo, da najprej izberete domeno – ime vaše spletne strani na spletu. Domeno registrirate za določeno časovno obdobje, v tem času pa lahko to ime uporabljate le vi. Primer: domenca.com. To je naša domena oziroma ime, ki ga lahko uporabljamo le mi.

Poleg domene potrebujete tudi paket spletnega gostovanja. Spletno gostovanje pomeni zakup prostora na strežniku, kamor naložite datoteke vaše spletne strani, uporabljate pa ga tudi za e-mail predale na vaši domeni.

Če želite, da se vaša spletna stran pojavlja visoko med Google rezultati, jo morate objaviti na varni HTTPS povezavi. To pomeni, da potrebujete SSL certifikat. V naših paketih spletnega gostovanja prejmete SSL certifikat brezplačno, kar bistveno zmanjša letni strošek gostovanje spletne strani. Pomagamo pa vam lahko tudi pri prenosu strani na HTTPS.

Vse pomembnejša je tudi varnost. V naših paketih spletnega gostovanja za varnost skrbi Domenca aktivna zaščita, ki poskrbi za preprečevanje vdorov in napadov, opozarjanje ob najdbi sumljivih datotek in aktivnosti ter samodejno odpravljanje ranljivosti vaše aplikacije.

Spletno gostovanje pa vsebuje tudi antispam zaščito, ki bo poskrbela, da vaš e-mail predal ne bo poln nezaželene pošte.

Pomembna je tudi hitrost strežnikov in optimalno delovanje spletne strani. K temu bistveno pripomorejo hitri SSD diski.

Z besedo neomejeno želimo označiti, da vam ni treba skrbeti, ali bo vaše spletno mesto preseglo dodeljen promet ali prostor in kaj se bo potem zgodilo. Več o neomejenem prostoru in prometu >

V vseh paketih je mogoče ustvariti e-mail predale na izbrani domeni. Zavedamo se, da je e-pošta ključni del poslovanja vsakega sodobnega podjetja, hkrati pa tudi vemo koliko znanja, rednega spremljanja strežnikov in predanosti tehnikov je potrebno, da je dostava e-pošte redna, zanesljiva in varna. Preberite, kako skrbimo za varnost predalov >

Izberite paket gostovanja na Domenci in vaša spletna stran bo gostovala na strežnikih s SSD diski. Ti bodo poskrbeli za hitrejše poizvedbe v bazo podatkov, hitrejše predpomnenje in vam omogočili večji prometa, večjo prodajo in večje prihodke. Več o SSD diskih >

Seveda! Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev. Zato vam za vse pakete gostovanja ponujamo 60 dnevno garancijo zadovoljstva, ki začne veljati po 30-dnevnem brezplačnem preizkusu. Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo povrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ob vašem zahtevku za vračilo denarja vas bomo povprašali o vzroku za prenehanje gostovanja. Zelo bomo hvaležni, če bomo prejeli vaš odgovor. Le tako namreč lahko izboljšamo naše storitve v prihodnje.

Smo največji ponudnik registracije domen in spletnega gostovanja v Sloveniji. Zato lahko ponujamo:

  1. Prijazno in strokovno podporo. Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša.

  2. Vse storitve na enem mestu! Nudimo vse storitve, ki jih potrebujete za spletno prisotnost: registracijo domen, spletno gostovanje, pomoč pri e-mail predalih in tehničnih nastavitvah, izdelavo spletnih strani, in mnogo več.

  3. Mnoge brezplačne ugodnosti: preverite brezplačno spletno stran, brezplačen paket gostovanja, brezplačne SSL certifikate, brezplačno DNS gostovanje, brezplačen prenos strani k nam, …

  4. Spletno gostovanje s hitrimi in zanesljivimi strežniki z SSD diski – po ugodni ceni.

  5. 60-dnevno garancijo: po nakupu imate kar 60 dni časa, da preverite naše storitve. Če z njimi ne bi bili zadovoljni, vam vrnemo denar!
Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"