fbpx
Ali ste že preverili našo noro Black Friday ponudbo? Klikni tukaj
Domenca Logo

HTTP/2

Divider

Protokol HTTP/2 je podprt na vseh cPanel strežnikih, kar je odlična novica za vse lastnike spletnih strani. HTTP/2 prinaša:

  • Hitrejše delovanje spletnih strani: HTTP/2 je uvedel številne izboljšave v komunikaciji med strežnikom in brskalnikom, ki občutno vplivajo na hitrost komunikacije in prinašajo hitrejše delovanje strani.

  • Večjo varnost: HTTP/2 ima že v osnovi vključeno šifriranje podatkov, ki se prenašajo med strežnikom in brskalnikom (uporabnikom).

  • Še boljše delovanje strani na mobilnih napravah: zaradi izboljšane kompresije zmanjša količino podatkov, ki jih mora prejeti brskalnik.

  • Kompatibilnost s HTTP/1.1. (staro verzijo): strežniki in brskalniki, ki še vedno delujejo na HTTP/1.1, bodo tudi v prihodnje normalno komunicirali s strežniki / brskalniki z novejšim protokolom HTTP/2. Oba protokola lahko izbirata na „katerem nivoju“ bosta komunicirala.

Več o protokolu HTTP si lahko preberete na našem blogu >

 

Ali vaš paket gostovanja že podpira HTTP/2?

Izberite enega od paketov gostovanja ter izkoristite akcijske cene! Za prenos vaše spletne strani na nov paket gostovanja bodo brezplačno poskrbeli naši tehniki.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.