Domenca Logo

WordPress gostovanje

za brezskrbno in hitro delovanje vaše WordPress strani

Do 6-krat hitrejše delovanje spletne strani

Za super hitro delovanje poskrbijo LiteSpeed strežniki, ki so najboljša izbira za WordPress spletne strani. Za svetlobno hitro delovanje vaše spletne strani poskrbi še PHP 7.x, SSD diski, HTTPS, HTTP/2.

Samodejne nadgradnje WordPress jedra in vtičnikov

Ali ste vedeli, da se kar 86 % vdorov na spletne strani zgodi zaradi nerednih posodobitev WordPress jedra, predlog in vtičnikov? Z vzdrževanim WordPress gostovanjem bo to preteklost, saj sistem ob vsaki novi različici poskrbi za samodejno nadgradnjo.

Testno okolje (staging) dosegljivo z enim klikom

Pred večjimi spremembami na spletni strani, kot so posodobitve ali dodajanje novih funkcionalnosti, lahko zdaj na enostaven način delovanje sprva preverite na testnem okolju ter se tako izognete težavam na produkcijskem okolju.

Avtomatska izdelava varnostnih kopij

Samodejne in ročne varnostne kopije bodo poskrbele, da ne boste nikoli več izgubili podatkov na svoji spletni strani. Varnostno kopijo datotek in baz lahko izdelate samo z enim klikom!

Vzdrževano WordPress gostovanje je idealno za vse lastnike WordPress spletnih strani, ki si želijo čim lažje upravljanje spletne strani. Prilagojeno okolje z možnostjo samodejnih nadgradenj, staging (testnega) okolja, upravljanja varnostnih kopij, pregledovanja delovanja in napak, prikaz porabe sistemskih virov itd. Med mnogimi prednostmi vzdrževanega WordPress gostovanja velja izpostaviti še boljšo varnost, hitrejše nalaganje spletnih strani ter dnevno preverjanje za zlonamerno kodo.

Prednosti Vzdrževanega WordPress gostovanja:

icon
Google kaznuje počasne spletne strani.
icon
Hitre spletne strani na Googlu rangirajo višje.
icon
Redno posodobljena spletna stran za miren spanec.
icon
Avtomatska izdelava varnostnih kopij

Do 6-krat hitrejše delovanje spletne strani

Samodejne nadgradnje WordPress jedra in vtičnikov

Testno okolje (staging) dosegljivo z enim klikom

Avtomatska izdelava varnostnih kopij

Divider

Izberite svoj paket

Vsi paketi vključujejo

Zakaj izbrati Domenco?
Tehnične lastnosti paketov:

.

Potrebujete večje e-mail predale? Preverite tudi E-POŠTNO GOSTOVANJE.

Potrebujete gostovanje za zahtevnejše spletne strani? Preverite HIPER GOSTOVANJE ter POSLOVNO (RESELLER) GOSTOVANJE

Divider

Samodejne posodobitve, testno okolje in varnostne kopije

Skrb za redne posodobitve bo od zdaj naprej odveč, saj sistem samodejno preverja, ali so na voljo nove posodobitve WordPress jedra in nameščenih vtičnikov. V avtomatiziran sistem posodobitev so vključene vsi vtičniki, ki so del uradnih WordPress repozitorijev.

Testno okolje vam omogoča, da naredite kopijo vaše spletne strani. Vse večje spremembe ter popravke lahko najprej uredite na testnem okolju ter jih nato z enim klikom prenesete na produkcijsko okolje.

Pred vsakim večjim posegom na spletni strani je priporočljivo izdelati varnostno kopijo. V vzdrževanem WordPress gostovanju je izdelava varnostnih kopij še posebej enostavna, saj vse poteka v WordPress urejevalniku vaše strani.

Divider
image-800-ljudje-102

Ob težavah vam je na voljo naša ekipa strokovnjakov

Vsi paketi vsebujejo brezplačno podporo, ki zajema pomoč pri prijavi v uporabniške strani in nadzorno ploščo cPanel.

Pomagamo pa vam lahko tudi pri težavah s spletno stranjo: namesto vas lahko namestimo vtičnike ali teme, optimiziramo delovanje spletne strani, uredimo spremembe na strani, vam pomagamo pri delu z varnostnimi kopijami ali podatkovnimi bazami, odpravimo posledice zlorabe strani ter še na mnogo drugih načinov poskrbimo za brezhibno delovanje vaše spletne strani. Pišite nam za ponudbo.

Divider

Vse storitve na enem mestu - pri Domenci!

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2.000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB po ugodnih cenah!

Strežniki

Preverite VPS strežnike, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB! Po ugodnih cenah.

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Strežniki

Preverite VPS strežnike po meri, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Divider

Pogosta vprašanja

Vzdrževano WordPress gostovanje je najboljša izbira za vse lastnike WordPress spletnih strani, ki ne želijo izgubljati časa in živcev z vzdrževanjem svojih spletnih strani.

Pri Domenci smo pripravili paket gostovanja, ki so prilagojeni vaši WordPress spletni strani. V paket gostovanja lahko prenesemo vašo obstoječo spletno stran, lahko pa vzpostavite tudi novo stran, pri čemer vam je v pomoč prednameščen WordPress.

Poskrbeli smo tudi za samodejne nadgradnje jedra WordPressa ter vtičničkov, ki so del uradnih WordPress zbirk. Prednosti Vzdrževanega WordPress gostovanja so še testno (staging) okolje, enostavno kreiranje in obnova varnostnih kopij, pregled nad delovanjem ter napakami spletne strani, večja hitrost delovanja strani zaradi LiteSpeed strežnika ter dnevno preverjanje pred okužbami.

Paketi omogočajo tudi gostovanje e-mail predalov na vaši domeni: ustvarite lahko neomejeno število e-mail predalov!

LiteSpeed strežniki so strežniki prihodnosti, ki nadomeščajo “stare” Apache strežnike. Skupaj z vtičnikom LSCache poskrbijo za predpomnenje vsebin in tako še pohitrijo nalaganje strani. Odlikuje jih superiorna zmogljivost delovanja, kar v praksi pomeni, da delujejo spletne strani na LiteSpeed strežnikih do 6-krat hitreje kot na klasičnih strežnikih. LiteSpeed strežniki se boljše odzivajo tudi na nenadno povečanje obiska strani ter imajo vgrajeno dodatno anti-DDoS zaščito. Vaša WordPress stran bo zato na LiteSpeed strežniku delovala hitreje kot kadarkoli prej!

Sistem vsak dan samodejno preveri, ali so na voljo nove posodobitve. Preverjanje zajema posodobitve jedra WordPressa ter vtičnikov, ki so del uradnega repozitorija. Če so posodobitve na voljo, samodejno opravi vse nadgradnje. Vaša spletna stran bo tako vedno 100 % zavarovana!

Na voljo vam bodo avtomatično izdelane varnostne kopije, ki se izdelujejo dnevno. Varnostne kopije boste lahko izdelali tudi ročno (npr. pred večjo spremembo spletne strani).

Iz varnostne kopije boste lahko obnovili celotno stran ali le del (le podatkovno bazo ali datoteke). Upravljanje z varnostnimi kopijami poteka v celoti znotraj WordPressa.

Produkcijsko okolje predstavlja vaša spletna stran – torej stran, ki je vidna vsem, ki obiščejo vašo stran. Testno okolje je najpogosteje kopija vaše produkcijske spletne strani, ki je dostopna le vam ter vam omogoča testiranje (npr. spreminjanje dizajna, dodajanje novih vtičnikov, preverjanje posodobitev).

V Vzdrževanem WordPress gostovanju sta vam na voljo obe okolji: z le nekaj kliki lahko iz produkcijskega izdelate testno okolje ali prenesete testno okolje na produkcijsko (“live” stran).

Na platformi Vzdrževanega WordPress gostovanja mora biti sam CMS vedno posodobljen na najsodobnejšo različico. Uporabljene grafične predloge in vtičniki morajo biti združljivi z najnovejšimi različicami, ki jih WordPress izdaja. Prav zato svetujemo izbor vtičnikov iz t.i. priporočenega seznama, ki združuje nabor zanesljivih in varnih rešitev. Seveda lahko uporabljate tudi druge grafične predloge in vtičnike, vendar je priporočljivo, da tudi zanje proizvajalec nudi redne (tedenske) posodobitve. Izbor tovrstnih vtičnikov je smiseln tudi zato, ker bo le zanje na voljo redna posodobitev ter s tem podpora pri reševanju morebitnih težav ali dvomov o njihovi konfiguraciji s strani proizvajalca. Uporabo t.i. predelanih oziroma third party vtičnikov in grafičnih predlog pa odsvetujemo, saj se lahko zgodi, da po posodobitvah njihove funkcionalnosti ne bodo več delovale.

Seveda imate možnost, da kadarkoli izključite samodejne posodobitve posameznih vtičnikov. V primeru neustreznega delovanja spletne strani po izvedeni nadgradnji ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Lahko pa vam, v kolikor je seveda v naši moči, pri tem pomagamo v okviru plačljive razširjene podpore. Na voljo imate tudi varnostne kopije iz katerih lahko sami obnovite spletno stran.

Seznam priporočenih vtičnikov: LSCache, TinyMCE Advanced, Cookie Notice for GDPR, Contact Form 7, Disable Comments, Google Analytics For WP, Jetpack by WordPress.com, NextGEN Gallery, PixelYourSite – Facebook Pixel, MetaSlider, WP Google Maps, WP Maintenance Mode, Yoast SEO, Aksimet, Easy WP SMTP, Polylang, Really simple SSL, Smush, Newsletter, Custom Post Type UI, Page Builder by SiteOrigin.

Seveda! Za prenos vaše spletne strani na Vzdrževano WordPress gostovanje lahko poskrbimo mi. V izogib težavam priporočamo le, da pred prenosom na nov paket gostovanja poskrbite za posodobitev jedra, vtičnikov in tem na zadnjo verzijo – seveda vam lahko naši tehniki pomagajo tudi pri tem.

Ni problema! Razumemo vaše pomisleke, ampak ker verjamemo v naše storitve, vam nudimo kar 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste zadovoljni z vzdrževanihm WordPress gostovanjem, vam bomo vrnili denar.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.